background img
banner
banner

Έσο… έτοιμο το Νοσοκομείο Αιγίου

ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ – ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων του θανατηφόρου κορωνοϊού covid-19. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, όλα τα δείγματα που εστάλησαν από την περιοχή προς εξακρίβωση για τον επικίνδυνο ιό, ήταν αρνητικά.

Μεταξύ αυτών και της 35χρονης που διεκομίσθη με έντονα συμπτώματα από το Αίγιο στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, τα αποτελέσματα της οποίας καθυστέρησαν αρκετά να έρθουν. Η γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό αλλά ευτυχώς δεν πάσχει από τον ιό που ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όλη η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου που υπό κανονικές συνθήκες καταλαμβάνει τον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου, έχει μετατραπεί σε ειδική μονάδα νοσηλείας βαριών περιστατικών που παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα. Οι περιπτώσεις που νοσηλεύτηκαν και εφόσον διαπιστώθηκε ότι δεν πάσχουν από κορωνοϊό, είτε πήραν εξιτήριο είτε μεταφέρθηκαν στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου εκεί όπου προσωρινά έχει μεταφερθεί η Παθολογική και συστεγάζεται με την Χειρουργική Κλινική. Άλλωστε, έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των χειρουργείων δεδομένου ότι έχουν αναβληθεί τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και το προσωπικό του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους περιστατικό.

Στο Κ.Υ. η αιμοδοσία

Εν τω μεταξύ, από τη διοίκηση του νοσοκομείου ανακοινώθηκε ότι από τις 17 Μαρτίου, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ. Αιγίου, έχει μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Αιγίου (πρώην ΙΚΑ) που βρίσκεται στην οδό Κλεισούρας 1.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr