background img
banner
banner

Αναστέλλονται τα “Ραντεβού Ανακύκλωσης”

ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ

Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που επικρατούν σε όλη τη χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού αλλά και λόγω και της έλλειψης προσωπικού στην υπηρεσία, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα «Ραντεβού Ανακύκλωσης» σε Αίγιο και κοινότητες.

Για το διάστημα αυτό, οι δημότες θα πρέπει να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους. Επίσης ο Δήμος Αιγιαλείας ζητά τη συνδρομή των δημοτών στον καθημερινό αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων (όχι σκουπίδια εκτός των κάδων, δεμένες σακούλες κ.λ.π.).

Υπενθυμίζεται πως η διαχείριση των κάδων απορριμμάτων ως αρμοδιότητα ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Υπηρεσία Καθαριότητας και οι όποιες αυθαίρετες μεταφορές κάδων χωρίς την έγκριση της υπηρεσίας, εκτός του ότι δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, είναι παράνομες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εκ μέρους του Δήμου Αιγιαλείας ζητείται η κατανόηση και η καλή συνεργασία των δημοτών ώστε να διατηρηθεί η καθαριότητα σε κάθε γωνιά του Δήμου. Η αναγκαιότητα αυτή αποκτά ιδιαίτερη αξία, ώστε να αποφευχθεί κάθε περίπτωση επανάληψης της περσινής εικόνας με τους σωρούς απορριμμάτων, που σε συνδυασμό με τον κίνδυνο του κορωνοϊού θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επανέναρξη του προγράμματος «Ραντεβού με την Ανακύκλωση».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr