background img
banner
banner

Απολύμανση σε όλα τα λεωφορεία από το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου

Κανονικά συνεχίζει τα δρομολόγιά του το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου, έχοντας κόψει μόνο αυτά που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά τη μεταφορά των μαθητών. Επίσης, για την προστασία από τα μικρόβια, όσων χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του για τις μετακινήσεις τους, προχώρησε προχθές σε επαγγελματική απολύμανση όλων των αυτοκινήτων.

Όπως ενημέρωσε το protionline.gr ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σωτήρης Σπηλιωτόπουλος, ΄΄λάβαμε την απόφαση και προχωρήσαμε σε απολύμανση όλων των λεωφορείων μας, πέρα από τον συχνό καθαρισμό που πραγματοποιούμε, με σκοπό να προστατέψουμε το επιβατικό μας κοινό. Όπως μας έκαναν γνωστό, έχει διάρκεια ενός μήνα. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα επαναλάβουμε΄΄.

Ερωτηθείς αναφορικά με το εάν έχει υπάρξει μείωση της κίνησης εξαιτίας της ανησυχίας του κόσμου για τον κορωνοϊό covid-19, ο πρόεδρος του φορέα είπε πως η επιβατική κίνηση κινείται σε φυσιολογικά πλαίσια καθώς ο κόσμος κυκλοφορεί και δεν υπάρχει διαφοροποίηση από το προηγούμενο διάστημα, πλην της παύσης των σχολικών δρομολογίων, λόγω του προληπτικού κλεισίματος των σχολείων της περιοχής.

Μεταφορά σε νέα διεύθυνση

Να σημειωθεί τέλος ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, αφού στεγάζεται πλέον στην οδό Ασημάκη Φωτήλα 29, στο κέντρο του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr