background img
banner
banner

Αφήνουν τις σακούλες εκτός κάδων

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

Έκκληση προς τους δημότες να μην αφήνουν τις σακούλες έξω από τους κάδους ή πάνω σε αυτούς, απευθύνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, υπενθυμίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και την ανάγκη ανάληψης της προσωπικής ευθύνης του καθενός ώστε, εν καιρώ κορωνοϊού, να μην διασπείρονται μικρόβια.

Μάλιστα, δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με κάδους της οδού Κορίνθου την Κυριακή, που παρουσιάζουν την εικόνα των απορριμμάτων εκτός αυτών, παρά το γεγονός ότι είναι μισοάδειοι και τονίζει: ΄΄Επιτέλους πρέπει να σεβόμαστε και να υποστηρίζουμε αυτούς που μάχονται για μας στην πρώτη γραμμή .Οι συμπολίτες μας που δουλεύουν στον τομέα καθαριότητας φροντίζουν για μας να μην βρωμίσει από τα σκουπίδια ο δήμος και τα μικρόβια πλημμυρίσουν τις γειτονιές. Ξεχνάμε εύκολα δυστυχώς…. Πέρυσι τα σκουπίδια ήταν παντού.
Τώρα η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη λόγω του κορωνοϊού. Αν δεν βάλουμε το «Εμείς» πιο πάνω από το «Εγώ», σύντομα λόγω έλλειψης προσωπικού, αν δεν βοηθήσουμε, τα σκουπίδια θα πλημμυρίσουν τον τόπο. Προσωπική Ευθύνη΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετούμε τα απορρίμματα μόνο μέσα στο κάδο σε καλά κλειστές σακούλες, τα ανακυκλώσιμα στον μπλε κάδο, τα χαρτοκιβώτια καλά σπασμένα. Όχι τις σακούλες πάνω στα καπάκια των κάδων, είναι μια πράξη προσβλητική και απαράδεκτη.
Αν όλοι δεν βοηθήσουμε και δεν συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις το πρόβλημα δεν θα βελτιωθεί. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά…΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr