background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σε φουλ προετοιμασία ο Παναιγιάλειος για τη μάχη με Αχαϊκή

Μετά το εορταστικό ρεπό, από την Τρίτη 3/3 οι «μελανόλευκοι» επέστρεψαν στο Στάδιο και στο προπονητικό πρόγραμμα …διψασμένοι, με αυτοθυσία και δυναμισμό στα όρια επικινδυνότητας για τραυματισμό.

Έφτασε η ώρα των playoff, που προσφέρουν ένα μεγάλο κίνητρο για επιτυχίες και την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μεγάλη πρόκληση είναι και η Αχαϊκή σαν πρώτος αντίπαλος στην πρεμιέρα των μπαράζ, αφού έχει τύχει και στο παρελθόν να κονταροχτυπηθούν οι δυο τους για την άνοδο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το σύστημα είναι διαφορετικό, τους πλαισιώνει και με άλλους αντιπάλους. Οκτώ σωματεία θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης, με τα ντέρμπι, όπως αυτό με την Αχαϊκή, να κρίνουν πολλά στον στόχο της ανόδου.

Ο μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου

Ο Νίκος Τούφας ήταν ο μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου του Παναιγιάλειου. Με το νούμερο 3964 κέρδισε τη μηχανή DaytonaFI 125cc, που ήταν προσφορά από το ΜΟΤΟ Λεωνίδας Νικολόπουλος.

Ο υπερτυχερός είχε προμηθευτεί συνολικά 20 λαχνούς από τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Χριστόπουλο, οι οποίοι περιείχαν το μεγάλο δώρο.
Ο Νίκος Τούφας χθες μεσημέρι παρέλαβε το ακριβό δώρο του από τον Λεωνίδα Νικολόπουλο, έχοντας συνοδεία τα μέλη της «μελανόλευκης» διοίκησης, Λεωνίδα Σκαρτσίλα και Μάριο Βαλαβάνη.

Ευχαρίστησε την τύχη του και τον Λεωνίδα Νικολόπουλο για την προσφορά του μεγάλου αυτού δώρου, ευχήθηκε καλή συνέχεια και άνοδο στον Παναιγιάλειο.

Και η «Π.Ε.Σ.» δίπλα στον Παναιγιάλειο

Και για φέτος η «Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών» βρέθηκε στο πλευρό του Παναιγιάλειου, ενισχύοντας την προσπάθεια για την …επιβίωση και την άνοδο:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της “Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών” κ. Θανάση Σωτηρόπουλο, για το ενδιαφέρον και την οικονομική βοήθεια που προσφέρει επί σειρά ετών, ως υπεύθυνος της εταιρείας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, στον Σύλλογο μας. Η στήριξη του μας δίνει τεράστια δύναμη και θα ήταν πολύ σημαντικό για μας, η σπουδαία προσφορά του να βρει πολλούς μιμητές.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr