background img
banner
banner

Γάμοι στα… χρόνια του κορωνοϊού

ΔΥΟ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η δυσκολία των ημερών και η ανησυχία λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού δεν στάθηκαν αρκετά για να εμποδίσουν την πρόθεση δύο νεαρών ζευγαριών από την περιοχή, να ενώσουν τις ζωές τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαρτίου ανέβηκαν τα… σκαλιά του Δημαρχείου Αιγιαλείας ξεκινώντας, εν μέσω δύσκολων συνθηκών ομολογουμένως, την κοινή τους πορεία…
Ο πολιτικός γάμος είναι πλέον μία καθιερωμένη και λογική λύση για τα ζευγάρια τα έσχατα χρόνια, καθώς διανύουμε σε κάθε επίπεδο «δύσκολους» καιρούς λόγω της οικονομικής στενότητας, πολλώ δε μάλλον, όταν υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι γάμοι που τελέσθηκαν την Παρασκευή, έγιναν σε πάρα πολύ στενό κύκλο λόγω των τελευταίων εξελίξεων της έξαρσης του κορωνοϊού, παίρνοντας και τα ζευγάρια μα και οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι τα απαραίτητα πια μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά). Τα ζευγάρια που «ένωσαν» τις ζωές τους, είναι η Κατερίνα Νικολακοπούλου με τον Κωνσταντίνο Κυρίτση (κεντρική φωτό) και έπειτα η Ειρήνη Παπαγιαννοπούλου με τον Γιώργο Πιέρρο. Οι δύο τελετές ήταν λιτές και σύντομες μεν, αλλά σε πολύ τρυφερό και συγκινησιακό κλίμα.

Παρόντος του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, τους γάμους τέλεσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Στράτος Βαρδάκης. Η ιδιαιτερότητα των ημερών που διανύουμε λόγω του ιού, ήταν πως η παρουσία των άμεσων συγγενών ή των φίλων του εκάστοτε ζευγαριού δεν ήταν μαζική όπως σε παλιότερες περιπτώσεις. Η Κατερίνα Νικολακοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης είναι μαζί στην ζωή 11 μήνες και όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να ¨περιμένουν¨ ήδη το νέο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς η Κατερίνα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ειρήνη Παπαγιανοπούλου και ο Γιώργος Πιέρρος μετρούν ήδη 5 χρόνια μαζί σαν σχέση και αποφάσισαν πως η «στιγμή» τους αυτή είναι η πλέον κατάλληλη, με την Ειρήνη να δηλώνει αμέσως μετά την τελετή «εύχομαι να υπάρχει υγεία και υπομονή από όλον τον κόσμο λόγω κορωνοϊού, να προσέχουμε όλοι και όλα θα πάνε καλά».

Το protionline.gr εύχεται και στα δύο αγαπημένα ζευγάρια ¨βίο ανθόσπαρτο¨, με την ελπίδα, η καραντίνα των ημερών που διανύουμε λόγω της έξαρσης της πανδημίας, να μην τους πτοήσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr