background img
banner
banner

Διασκέδασαν και χόρεψαν στην Αιγείρα

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ούτε ο κορωνοϊός ούτε άλλες αντιξοότητες μπορούν να κάμψουν το ηθικό των ανθρώπων της Ανατολικής Αιγιάλειας που μπορεί να συμμορφώθηκαν με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ωστόσο το κέφι και η καλή διάθεση τους ώθησαν στο να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο για την Παρασκευή πάρτι καθώς και την καύση του βασιλιά καρνάβαλου το βράδυ της Κυριακής.

Άλλωστε, όλα αυτά δεν ήταν παρά μία συνέχεια των κεφάτων εκδηλώσεων που είχαν ξεκινήσει από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου ακόμη όταν κρυμμένος θησαυρός, πάρτι, αποκριάτικες κατασκευές και εκδηλώσεις, έδωσαν ακόμη περισσότερη ζωή στην ανατολική άκρη της Αιγιάλειας. Αυτό προσδοκούσαν οι διοργανωτές – μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας και για την τελευταία Κυριακή, την 1η Μαρτίου με την καρναβαλική παρέλαση, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε. Το προγραμματισμένο live ωστόσο και η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκαν κανονικά την Κυριακή στον ιδιωτικό προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια όντας βέβαιος και ενήμερος πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κλείσει ευχάριστα η καρναβαλική περίοδος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, βεγγαλικά, απονομές βραβείων στα γκρουπ, live μουσική από τους «Walkman The Band», φαγητό, ποτό και κυρίως την καλύτερη διάθεση όλων! Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε και ο χορός του Συλλόγου στο Πυθάρι club στην Αιγείρα, καθώς και το Παιχνίδι “My Style Rocks”, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι καρναβάλι είχε προγραμματιστεί και στο Διακοπτό που ακυρώθηκε λόγω της κυβερνητικής απόφασης, ενώ ματαιώθηκαν και οι εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Αιγιαλείας που περιελάμβαναν νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση το Σάββατο και καύση του καρνάβαλου στο λιμάνι την Κυριακή.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr