background img
banner
banner

Εργαστήρια για παιδιά και γονείς

ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

«Είστε γονιός; Θέλετε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα παιδιά σας; Θέλετε να μάθετε πώς να συνεργάζεστε καλύτερα με τα παιδιά σας; Θέλετε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας μέσα στην οικογένεια; Αν ναι, σας περιμένουμε να ταξιδέψετε μαζί μας στους δρόμους της συνεργασίας και της επικοινωνίας!».

Τα παραπάνω αναφέρονται από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας που έχει την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος ψυχικής υγείας «Εγώ & Εσύ… Δυναμώνουμε Μαζί!» που θα λάβει χώρα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας.

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 8- 12 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Η συμμετοχή είναι και για τις δυο συνεχόμενες συναντήσεις δωρεάν αρκεί μόνο η παρουσία. Η μία έγινε την Τετάρτη 4 Μαρτίου και η άλλη είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου, 6-8μ.μ.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, για αυτό μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Για Πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλ.: 2610 226948, 2610 623290 καθημερινά 08:00 -15:00 & στα [email protected], www.kpachaia.gr, fb: www.facebook.com/Ομάδα Εθελοντών Αιγίου ΔΙΕΞΟΔΟΣ/


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr