background img
banner
banner

Η Αιγιώτισσα Νέλλα Ιωάννου παντρεύτηκε τον Ιταλό Daniele Astofi | ΦΩΤΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΥΡΙΚΙΟ

Ένας γάμος βγαλμένος από τα πιο ρομαντικά παραμύθια τελέστηκε σε ένα μαγευτικό τοπίο, στον εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο. «Νεράιδα» του παραμυθιού μία καταξιωμένη Αιγιώτισσα το όνομα της οποίας είναι συνυφασμένο με τη μόδα όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο! Το ταλαντούχο κορίτσι της ελληνικής fashion έμπνευσης, η Νέλλα Ιωάννου νυμφεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Daniele Astofi από την Ιταλία, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο μία νέα ζωή!

To protionline.gr επικοινώνησε μαζί της βρισκόμενη ακόμη στον Άγιο Μαυρίκιο διανύοντας τα πρώτα 24ωρα της κοινής της ζωής με τον Daniele. Αέρινη, με ένα καταπληκτικό νυφικό δικής της δημιουργίας βάδισε πάνω στην λευκή άμμο για να συναντήσει τον άντρα της ζωής της που έλαμπε από ευτυχία στην όψη της. Ο γάμος τελέστηκε στις 6 Μαρτίου. Παρόλο που οι τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό και την έξαρση του, δεν τους ¨βοήθησαν¨ καθόλου, εκείνοι παντρεύτηκαν με μια πανέμορφη τελετή στην αμμουδιά, υπό το φόντο μιας γαλαζοπράσινης υπέροχης θάλασσας, την ώρα που χαμήλωνε ο ήλιος εγκαταλείποντας σιγά – σιγά την ημέρα.

Οι ετοιμασίες του γάμου είχαν προγραμματιστεί πολύ καιρό τώρα και όλα ήταν με μαθηματική ακρίβεια έτοιμα. Παρόντες ήταν και Αιγιώτες όπως η κουμπάρα Θεολογία Αναστασοπούλου (της εταιρείας «Κρίνος») η οποία διαμένει στην Αθήνα και είναι φίλη της νύφης αλλά και ο αδελφός της Νέλλας που ζει στο Λονδίνο. Ο γάμος ήταν πολιτικός και ο θρησκευτικός είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο καλοκαίρι, επίσης σε κλειστό κύκλο. Ο σύζυγός της ασχολείται με τις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ιταλία, ωστόσο δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και δεν αποκλείεται να ζήσουν μόνιμα στη χώρα μας.

To protionline.gr εύχεται στο πανέμορφο ζευγάρι «βίο ανθόσπαρτο»!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr