background img
banner
banner

Θλίψη για τον θάνατο του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο θάνατος του περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας από την Αμαλιάδα Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, του πρώτου θύματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ήρθε να θορυβήσει την τοπική κοινωνία. Την ίδια στιγμή, η απώλεια και μόνον μίας ανθρώπινης ζωής, καθιστά όλους υπεύθυνους απέναντι στην κοινωνία να γίνουν πιο υπεύθυνοι και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, πληροφορούμενος την απώλεια του Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, έκανε την εξής δήλωση: ΄΄Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σήμερα πενθεί. Γιατί χάνει έναν «υπηρέτη» της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Έναν από εμάς. Αλλά και γιατί ένας ενεργός πολίτης, υπόδειγμα ανθρώπου και εκπαιδευτικού, από την περιοχή μας γίνεται το πρώτο θύμα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό τους και τώρα και στο μέλλον, σε ό,τι χρειαστούν΄΄.

Επίσης, τονίζει: ΄΄Παράλληλα όμως, ειδικά αυτή την ώρα, είναι απολύτως απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων μας να σταθούμε όρθιοι απέναντι στον κορωνοϊό και να τον νικήσουμε. Και θα το κάνουμε! Με υπευθυνότητα, σωφροσύνη και αποφασιστικότητα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και τα παιδιά μας. Από σήμερα, το οφείλουμε και στον δικό μας άνθρωπο που έφυγε νωρίς…΄΄.

Κ. Σπηλιόπουλος: «Φίλε Μανώλη θα μας λείψεις»

Η παράταξη «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Σπηλιόπουλου αποχαιρετά τον Μανώλη Αγιομυργιανάκη, με την οποία είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος στην ενότητα της Ηλείας. Σε σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής της αναφέρει:

«Η παράταξή μας «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι συγκλονισμένη. Ο φίλος, ο συνεργάτης, ο συναγωνιστής μας, Μανώλης Αγιομυργιανάκης, έφυγε από τη ζωή.
Σήμερα όλα τα μέλη και οι φίλοι μας, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα έχουν στο μυαλό τους τον άτυχο Μανώλη. Που με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη σκληρή μάχη που έδωσε με τη λαίλαπα που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Με θάρρος μοναδικό και αξιοπρέπεια.

Χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ένα μοναδικό, αξιοπρεπή και ακέραιο άνθρωπο. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν τη θλίψη μας και όλα αυτά που αισθανόμαστε.
Η Ηλεία έχασε τον υποστηρικτή της, τον άνθρωπο που ανέδειξε όσο κανένας άλλος τα προβλήματά της και ζητούσε λύσεις. Έχασε τον άνθρωπο που με τόση δύναμη και αποτελεσματικότητα την εκπροσωπούσε, που πρότεινε και διεκδικούσε.

Ο Μανώλης πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την πρόοδο στην Περιφέρειά μας. Θα τον τιμούμε πάντα για την ακεραιότητά του, την ευγένειά, τη συνέπεια και το ήθος του.
Με αβάσταχτη θλίψη, η σκέψη μας είναι κοντά στη γυναίκα του και στα παιδιά του που ανεβαίνουν Γολγοθά.
Φίλε Μανώλη θα μας λείψεις…»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr