background img
banner
banner

Κορωνοϊός: 73 νέα κρούσματα σήμερα, 5 διασωληνωμένοι

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΧΩΡΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΠΑΡ, ΚΑΦΕ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Νέα αυστηρότατα μέτρα ανακοίνωσε το υπ. Υγείας λόγω κορωνοϊού, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν 73 νέα κρούσματα στη χώρα μόνο σήμερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 190.

Από αυτούς οι 5 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία ανά την επικράτεια.

«Επεκτείνονται τα προληπτικά μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού για να μην έχουμε νέα διασπορά», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζεται», επεσήμανε ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 190. Από αυτά τα 36 είναι υπό διερεύνηση, 11 δεν έχουν σαφές ιστορικό, ενώ 5 άτομα ασθενείς νοσούν διασωληνομένοι. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότεροι από 2.700 εργαστηριακοί έλεγχοι.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η χώρα

Την απόφαση να κλείσουν όλα τα εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφέ και καφετέριες, όλη η εστίαση, εκτός ντελίβερι και take away, οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τις ανοιχτούς χώρους για μεμονωμένη άθληση, τα κέντρα αισθητικής, βιβλιοθήκες, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο τα καταστήματα τροφίμων, φούρνοι, ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και τα φαρμακεία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr