background img
banner
banner

Μέτρα του Πανεπιστημίου Πατρών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ SARS-GOVID-19

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών έχει ανασταλεί η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα Τμήματα έως 24 Μαρτίου. Ωστόσο, η ερευνητική λειτουργία συνεχίζεται κανονικά.
Ήδη έχουν δοθεί οδηγίες σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι πρέπει απαρέγκλιτα να τηρούνται οι οδηγίες ΕΟΔΥ. Ο ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου λειτουργεί κανονικά, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες από τον Πρόεδρο του ΕΛΚΕ, προκειμένου να μην συνωστίζονται εργαζόμενοι (αποστάσεις- ευέλικτα ωράρια).

Οι ερευνητές εξυπηρετούνται με τηλεφωνά και mails.

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες λειτουργούν αποφεύγοντας τη συνάθροιση πολλών ατόμων. Οι Προϊστάμενοι όλων των υπηρεσιών, κατόπιν εντολής, ρυθμίζουν τη λειτουργία των υπηρεσιών ώστε να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες αλλά να προστατεύονται οι εργαζόμενοι με ευέλικτα ωράρια, άδειες ειδικού σκοπού στο προσωπικού, σύμφωνα με τη πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.
Ενημερώνονται όσοι συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο, να εξυπηρετούνται με τηλέφωνο και mails ελαχιστοποιώντας την φυσική τους παρουσία στο Ίδρυμα.

Οι παραδόσεις των πτυχίων ΠΜΣ και Διδακτορικών Διατριβών, γίνονται στις Γραμματείες των Τμημάτων, παρουσία του Προέδρου ή του Αν. Προέδρου.

Τα Τμήματα καθορίζουν το ρυθμό προσέλευσης των φοιτητών, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός. Ανεστάλησαν όλες οι ορκωμοσίες των προπτυχιακών φοιτητών. Παραλαμβάνουν τα πτυχία τους από τις γραμματείες των Τμημάτων παρουσία Προέδρου, χωρίς συνοδούς. Τα Τμήματα καθορίζουν το ρυθμό προσέλευσης των φοιτητών, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός.

Η Φοιτητική Εστία λειτουργεί κανονικά ως προς την στέγαση. Τα εστιατόρια σίτισης δεν λειτουργούν. Οι φοιτητές παραλαμβάνουν το φαγητό τους σε πακέτα. Σε συνεργασία με την επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας και την Ιατρό εργασίας του Πανεπιστημίου, υπάρχει συνεχής ενημέρωση των εργαζομένων. Επισημαίνουμε συνεχώς ότι η προφύλαξη είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη και υποχρέωση.

Ενημερώνονται συνεχώς να παραμείνουν σπίτι τους σε κάθε σύμπτωμα που τυχόν εμφανίσουν και να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr