background img
banner
banner

Με απόφαση …κορωνοϊού

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣΑ

Με τον 66χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος μετά από επίσκεψη σε Αίγυπτο και Σινά, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείου του Ρίου, βρέθηκε θετικός στον ιό που απειλεί με πανδημία. Μπήκε σε καραντίνα όλη η Αχαΐα και οι γειτονικοί νομοί.

Ένα πρώτο κρούσμα στην περιοχή μας αποδείχθηκε αρκετό, πριν ακόμα εξεταστούν τα υπόλοιπα δείγματα, για να βάλει «λουκέτο» σε σχολεία, θέατρα, δημόσιους χώρους, ακόμα και στα γήπεδα. Ήταν ο βασικός λόγος για να παρθούν τέτοιες αποφάσεις άνωθεν, με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, να είναι σύμφωνη σ’ αυτά τα μέτρα πρόληψης, αναβάλλοντας τους αγώνες, ακόμα και τις προπονήσεις των σωματείων του νομού μας.

Πάνε στράφι προγράμματα και προετοιμασίες

Το απρόβλεπτο αυτό γεγονός διακοπής αγωνιστικών υποχρεώσεων σε προγράμματα που είχαν αναρτηθεί με τη σειρά των συναντήσεων σε μπαράζ ανόδου και παραμονής, εκτροχιάζει τον προγραμματισμό της ΕΠΣΑ και των σωματείων.

Η ΕΠΣΑ από την πλευρά της θέλει να είναι εμπρόθεσμη με τις ημερομηνίες διεξαγωγής και λήξης των αγώνων, αφού παράλληλα θα πρέπει να παραδώσει πρωταθλητή και πλήρη στοιχεία των πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ.

Τα σωματεία έχουν πριν από τις Απόκριες που συντονίζουν χρονικά τις προετοιμασίες τους, για να ριχτούν στα μπαράζ ανόδου και παραμονής σε ότι αφορά την Α΄ κατηγορία, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος οι ανήκοντες σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας

Την απόφαση για την μη τέλεση αγώνων, καθώς και κάποια λήψη προληπτικών μέτρων, ανακοινώθηκαν από την διοικούσα ποδοσφαιρική αρχή του νομού μας: «Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας αναβάλλονται όλοι οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων (παιδικοί και ανδρικοί) για το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 2020.

Επίσης για λόγους πρόληψης θα παραμείνουν κλειστά τα Ενωσιακά γήπεδα (Α. Κάνιστρας και Αγυιάς) από σήμερα μέχρι την Δευτέρα 9-3-2020.

Συμβουλευτικά η ΕΠΣ Αχαΐας προτείνει στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών γηπέδων να πράξουν το ίδιο για προληπτικούς λόγους. Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 5-3-2020 και την Παρασκευή 6-3-2020.

Για νεώτερα θα υπάρξει ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr