background img
banner
banner

Ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας

ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας οδού, θα εφαρμοστούν ολιγόωροι νυχτερινοί αποκλεισμοί κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου από Πάτρα και εισόδου προς Πάτρα από τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, σε συγκεκριμένους κόμβους και ημερομηνίες.
Αυτά είναι: Σήμερα Τετάρτη 4/3 στον Κόμβο Καλαβρύτων (Χ.Θ. 156,8), κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών και των γειτονικών Κόμβων Ακράτας (Χ.Θ. 146,5) και Αιγίου Ανατολικά (Χ.Θ. 170,3). Αύριο Πέμπτη 5/3 στον Κόμβο Δερβενίου (Χ.Θ. 140,4), κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών και των γειτονικών Κόμβων Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,5) και Ακράτας (Χ.Θ. 146,5).

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα ακόλουθα σχηματικά διαγράμματα:

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr