background img
banner
banner

Ο Άγγελος Δούκας «Μένει Σπίτι» | ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ

Ο Αιγιώτης Άγγελος Δούκας, φροντίζει να καυτηριάζει την επικαιρότητα με το δικό του, μοναδικό τρόπο, και να περνάει επίκαιρα μηνύματα με χιούμορ.

Με αφορμή λοιπόν, την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούμε όλοι μας για να αντιμετωπίσουμε τον covid19, αλλά και την έμπνευση πολλών συμπολιτών μας να βρεθούν τις προηγούμενες μέρες σε παραλίες και δημόσιους χώρους αγνοώντας τις υποδείξεις, αποφάσισε να περάσει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Φόρεσε την αντικορωνοιϊκή στολή του (σ.σ. στολή μελισσοκόμου), πήρε την ψεκαστήρα του, γιατί η απολύμανση έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής και έστησε το δικό του «σπιτικό» στο κιόσκι της παραλίας Αλυκής με τα απαραίτητα αξεσουάρ, χαρτί υγείας, ξύδι, χλωρίνη αλλά και μπύρα… corona αφού αντισηπτικά τέλος!

Κι επειδή λόγω καιρού, πολλοί την είδαν καλοκαίρι και διακοπές, έψησε το καλαμπόκι του κι έκατσε στην παραλία να το απολαύσει, αφού πρώτα έκανε την απαραίτητη απολύμανση.

Όπως λέει και ο ίδιος: «Όταν ο κορωνοϊός σου χτυπάει την πόρτα, αλλά εσύ είσαι Ελληνάρας κι έχεις βρει τη λύση… Εσύ που ανάρτησες το «Μένουμε Σπίτι», και μετά από λίγο έβγαζες στόρυ στην παραλία, ενώ μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχες ξυρίσει ακόμα τα πόδια σου… ΕΣΥ που ξαφνικά ΣΤΡΑΦΗΚΕΣ στην ομορφιά της φύσης και θέλησες να την χαρείς κάνοντας βόλτες, ενώ μέχρι χθες έπαιρνες ταξί για να πας μέχρι τον γείτονα… Εσύ που δε θέλησες να κλείσεις το παιδί σου μέσα μην πάθει και καμία κατάθλιψη, ενώ πριν δύο μήνες του πήρες το iphone για να στραβώνεται καλύτερα… Εσείς μείνετε σπίτι… Εσείς που είστε τόσο επαναστάτες… Κάντε την επανάσταση την ώρα της επανάστασης! #καραντιναημερα4 #coronaparty #coronachallenge #ελληναρας #ολαμοιαζουνκαλοκαιρι»

Αξίζει να θυμηθούμε ότι πέρυσι με το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αιγιάλεια, ο Άγγελος είχε διαμαρτυρηθεί με το δικό του τρόπο στήνοντας το σπιτικό του κάπου στην οδό Κορίνθου ανάμεσα στα σκουπίδια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά και όταν ξεκίνησε το μέτρο με την πληρωμή της πλαστικής σακούλας, που εμφανίστηκε στο σούπερμάρκετ με καρότσι οικοδομής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Για να προχωρήσουμε ακόμα πιο πίσω και να φτάσουμε μέχρι τα διόδια του Ελαιώνα και την προσπάθειά του να περάσει πάνω σε ένα πόνυ και πολλές ακόμα ευρηματικές αναπαραστάσεις της καθημερινότητας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr