background img
banner
banner

Πάτρα: Αυτή είναι η μηχανή του ΕΚΑΒ που θα σώζει ζωές

Το ΕΚΑΒ ΝΔ Ελλάδας με έδρα την Πάτρα, απέκτησε ένα ακόμη μέσο-όπλο, στην μάχη με τον χρόνο, όταν χρειάζεται να σπεύσει σε περιστατικά που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Πριν από περίπου έναν χρόνο, εμφανίστηκε επιχειρηματίας που θέλησε να προσφερει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοραστεί μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα και επίσης να ενισχυθεί με όλα τα ιατρικά μηχανήματα που κρίνονται απαραίτητα για τις άμεσες επεμβάσεις και τα πρώτα λεπτά ενός περιστατικού, οπότε και κρίνονται ζωές.

Την ολοκαίνουργια και πλήρως εξοπλισμένη μηχανή είδαμε στους δρόμους της Πάτρας για πρώτη φορά το τελευταίο ΣΚ του καρναβαλιού της Πάτρας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η δωρεά για την μηχανή και τον σχετικό εξοπλισμό -που την καθιστά ένα ευέλικτο ασθενοφόρο- πέρασε από “40 κύματα” γραφειοκρατίας, καθώς έπρεπε να λάβει εγκρίσεις από τα κεντρικά του φορέα.

Μεγάλη είναι η χαρά και των ανθρώπων του ΕΚΑΒ Πάτρας που έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω κείμενο:

“Επιτέλους και στην Πάτρα η πρώτη Μηχανή Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, με πρωτοβουλία του Διασώστη & Εκπαιδευτή ΕΚΑΒ Μικέ Τάκη, δωρεά ιδιώτη, με καθυστέρηση πολλών χρόνων. Κάτι που έλειπε από την τρίτη πόλη της Ελλάδας. Αξίζει αυτή η πόλη καλύτερη τύχη και μεταχείριση. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες μηχανές!!!”.

Να αναφέρουμε πως ο δωρητής της μηχανής του ΕΚΑΒ και του εξοπλισμού είναι συνιδιοκτήτης μεγάλης μεταφορικής εταιρείας της Πάτρας, ενώ η επίσημη τελετή παραλαβής από το ΕΚΑΒ Πάτρας, της πρώτης μηχανής για άμεσες επεμβάσεις, αναμένεται να γίνει την Τρίτη.

https://www.thebest.gr/


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr