background img
banner
banner

Πτώση πάνω από 80% στην κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΥΣΗ

Η κατακόρυφη πτώση της μετακίνηση επιβατών, λόγω της προτροπής επιστημόνων και πολιτείας για παραμονή του κόσμου στα σπίτια, αναγκάζει το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου σε μείωση των δρομολογίων. Παρόλα αυτά, συνεχίζονται αυτά που παρουσιάζουν έστω και μία μικρή κίνηση για την εξυπηρέτηση κυρίως των εργαζομένων που εξακολουθούν να πηγαίνουν στις δουλειές τους.
Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σωτήρης Σπηλιωτόπουλος, ΄΄μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχαμε αναγκαστεί να σταματήσουμε μόνο τα σχολικά δρομολόγια λόγω της παύσης λειτουργίας των σχολείων. Πλέον, με τον περιορισμό στα σπίτια, όπως είναι λογικό, έχει μειωθεί αισθητά η μετακίνηση των επιβατών μας, γεγονός που μας αναγκάζει σε αναπροσαρμογή των δρομολογίων ανάλογα με τις ανάγκες. Έτσι καθημερινά διαφοροποιούμε τα δρομολόγια και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται από τη σελίδα μας στο διαδίκτυο αλλά και τηλεφωνώντας στα γραφεία μας. Επίσης αναρτούμε τις ώρες και μέσα στα λεωφορεία΄΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μείωση της κίνησης μέσω των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου ξεπερνά πλέον το 80% ωστόσο τα δρομολόγια, για την ώρα τουλάχιστον, δεν διακόπτονται τελείως. ΄΄Διατηρούμε τα δρομολόγια που εξυπηρετούν εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, σε τράπεζες της περιοχής κ.λπ. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζουν μικρή κίνηση, συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στον δημότη όπως τόσα χρόνια τώρα΄΄, σημείωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι στα λεωφορεία του Αστικού είχε γίνει επαγγελματική απολύμανση στις 8 Μαρτίου με κάλυψη ενός μήνα, ωστόσο θα επαναληφθεί νωρίτερα, δηλαδή στις 25 Μαρτίου.

Να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης…

΄΄Το οικονομικό πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για τον δικό μας φορέα αλλά για όλες τις επιχειρήσεις.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα στήριξης, τα οποία, όχι μόνο θα «παγώνουν» την καταβολή ΦΠΑ και θα «τρενάρουν» την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών. Θα πρέπει να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις που πλήττονται από την κατάσταση αυτή, διότι, σε διαφορετική περίπτωση θα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους΄΄, κατέληξε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr