background img
banner
banner

Συλλήψεις επαγγελματιών για παραβίαση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Συνολικά, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 174 άτομα σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων 29 στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου σημειώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14 Μαρτίου 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15 του μήνα 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17 του μήνα 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις.

Αν εξαιρέσει κανείς την Αττική με 66 συλλήψεις, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έρχεται δεύτερη με 29. Πάντως, σε επίπεδο Αιγιάλειας οι επιχειρήσεις δείχνουν να έχουν συμμορφωθεί στο σύνολό τους.

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr