background img
banner
banner

Συνάντηση με τον Μαρίνο Σκανδάμη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στα πλαίσια συνέχων επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλογών Αιγιάλειας (Ο.Σ.Α.) με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχή, η προσωρινή διοίκηση συναντήθηκε με τον Μαρίνο Σκανδάμη, Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ, στο φιλόξενο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου «Αχαιοί», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Ανδρέας Παλαιολογόπουλος Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Παπαδόπουλος Γεν. Γραμματέας, Αθανάσιος Μπαλτουμάς ταμίας, Σπύρος Χριστόπουλος, Γεώργιος Ρόζος και Ολυμπία Ρούβαλη. Συζητήθηκαν θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις και στόχους της ομοσπονδίας.
Από την μεριά του ο κ. Σκανδάμης συνεχάρη τα ιδρυτικά σωματεία που ξεκίνησαν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια για την Αιγιάλεια, δήλωσε τον ενθουσιασμό του, πρότεινε δράσεις που μπορούν να περιέχουν θεματικές ενότητες (πχ ημερίδες ενημέρωσης πάνω σε κοινωνικά θέματα) ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αιγιάλειας.

Η Ο.Σ.Α παρέδωσε στον κ. Σκανδάμη ένα ημερολόγιο του συλλόγου Αλυκής για το 2020 με συλλεκτικές φωτογραφίες της παραλίας Αλυκής. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σε άλλους φορείς για ενημέρωση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr