background img
banner
banner

Συναγερμός σε Πάτρα και Αμαλιάδα για τον κορωνοϊό

ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΟΔΥ – ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 15 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας όλα τα άτομα που εργάζονταν σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και σε Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 66χρονο που έχει κορωνοϊό, μπαίνουν σε καραντίνα.

Πρόκειται για περίπου 15 άτομα. O 66χρονος πήγε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, πέρασε απο το ακτινολογικό και το παθολογικό του ΠΓΝΠ, θεωρώντας ότι είχε λοίμωξη του αναπνευστικού και στη συνέχεια μετά από προληπτικές εξετάσεις που του έγιναν για τον κορωνοϊό, αυτές βγήκαν θετικές.

Είναι στο ΠΓΝΠ από το απόγευμα της Δευτέρας. Και από χθες το μεσημέρι νοσηλεύεται στον ειδικό χώρο του ΠΓΝΠ και είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο μεταξύ έλεγχοι γίνονται και στα άτομα που συμμετείχαν στην εκδρομή που ήταν ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα.

Θα εξεταστούν όλα τα μέλη του γκρουπ με τα οποία συνταξίδεψε ο συνταξιούχος στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα που μάλιστα έχουν εμφανίσει πυρετό και αναμένεται να εξεταστούν.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου πήγαν χθες το βράδυ να εξεταστούν η σύζυγος του 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Ηλεία καθώς και ένας ιερέας από την Αμαλιάδα.
Το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο επιδημιολόγων και λοιμωξιολόγων έκανε… απόβαση στην Αμαλιάδα για να προχωρήσει σε ελέγχους και σε αυτοψίες για τυχόν περισσότερα ύποπτα κρούσματα.

Στο μεταξύ μια 20χρονη που εξετάστηκε για το όλο θέμα δεν έχει απολύτως τίποτα και επέστρεψε στο σπίτι της.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr