background img
banner
banner

Συνεχίζεται η απολύμανση στα σχολεία της Αιγιάλειας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η απολύμανση των σχολείων της Αιγιάλειας στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό covid-19. Χθες και προχθές η διαδικασία συνεχίστηκε υπό την επίβλεψη της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας Γιώτας Γκρέμου.

Προχθές απολυμάνθηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, ενώ χθες τα Δημοτικά Σχολεία Κουλούρας, Αβύθου, Ροδοδάφνης, Μεγανίτη, Τέμενης και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Επίσης, τα Νηπιαγωγεία Κουλούρας, Αβύθου, Ροδοδάφνης, Τέμενης, 2ο Αιγίου, 3ο Νηπιαγωγείο Αιγίου. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία για την Πρωτοβάθμια είχε ξεκινήσει την Παρασκευή. Για σήμερα, έχει προγραμματιστεί απολύμανση στα εξής σχολεία: Δημοτικό Ελίκης, Νηπιαγωγείο Νικολεΐκων, Δημοτικό Σχολείο Ελαιώνα, Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, Νηπιαγωγείο Διακοπτού, Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας, Νηπιαγωγείο Αιγείρας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, 1ο Νηπιαγωγείο Ακράτας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, 2ο Νηπιαγωγείο Ακράτας.

Να σημειωθεί ότι στην προχθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο Αιγίου, συμμετείχε μεταξύ άλλων, η Σοφία Συμεωνίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, η οποία τόνισε πως αποτελεσματική είναι η απολύμανση και με καθαριστικά, όπως χλωρίνη.

Στο ερώτημα της αντιδημάρχου Βάσως Ψυχράμη για το εάν θα έχουν αποτέλεσμα οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται τώρα τη στιγμή που τα σχολεία, θα ανοίξουν στις 24 του μήνα, η κ. Συμεωνίδου είπε πως καλώς γίνονται τώρα οι απολυμάνσεις και θα έχουν αποτέλεσμα από τη στιγμή που τα σχολεία είναι κλειστά, άρα δεν γίνεται είσοδος μικροβίων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr