background img
banner
banner

Το κλείσιμο των κόμβων στα βενζινάδικα εγκυμονεί κινδύνους…

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ

Την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων της περιοχής έχει προκαλέσει το προ ημερών κλείσιμο των δρόμων που οδηγούν στην εθνική οδό και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των πρατηρίων υγρών καυσίμων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα, η άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο να παύει και να χρειάζεται κάποιος να διανύσει αρκετά μεγάλη απόσταση. Κι όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχει ισχύσει η επιβάρυνση των διοδίων ανά χιλιόμετρο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από την Ολυμπία Οδό…

Η αγανάκτηση του κόσμου ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που το εν λόγω σημείο βρίσκεται πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) και η χρήση των δρόμων αυτών μείωνε σε πολλές περιπτώσεις τις αποστάσεις ασθενοφόρων και την κάλυψη επειγόντων περιστατικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν είχε ξεσπάσει έντονη διαμαρτυρία από τους τοπικούς φορείς για το υψηλό αντίτιμο των διοδίων, εκ μέρους της εταιρείας είχε γίνει γνωστό ότι στις αρχές του 2019 θα εφαρμοζόταν η χιλιομετρική διαδρομή κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει, όσοι περνούν από τα διόδια του Ελαιώνα να καταβάλλουν το ακριβότερο αντίτιμο, δηλαδή 3,20 ευρώ…

Κων. Μηλαθιανάκης: «Να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του… δράστη΄΄»

Στο ζήτημα του κλεισίματος των δρόμων αναφέρεται με ανοιχτή επιστολή του ο τέως Διευθυντής του χειρουργικού τομέα του Γ.Ν. Αιγίου Κωνσταντίνος Μηλαθιανάκης. Απευθυνόμενος στους υπεύθυνους της Ολυμπίας Οδού, τονίζει:

«Με τη παρούσα αναφορά, επιθυμώ να θίξω κάποια προκύπτοντα προβλήματα εξαιτίας του οδικού αποκλεισμού του κόμβου στο ύψος των “βενζινάδικων” στο Αίγιο.
Ο κόμβος αυτός δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια και δόθηκε άδεια στον επιχειρηματία με αντάλλαγμα τη κατασκευή εξόδων από την εθνική οδό προς το Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου, ώστε να διακομίζονται τα επείγοντα περιστατικά, ακωλύτως και ακινδύνως για τους πάσχοντες.

Με τον αποκλεισμό του δρόμου προς το Νοσοκομείο, οι ασθενείς, που προέρχονται από το Ανατολικό Αίγιο, πρέπει να μεταφέρονται η δια του κέντρου της κακής οδικώς πόλεως μας η να περιπλανώνται ωσάν να κηδεύνται, μέχρι τη δυτική είσοδο και επιστροφή μέχρι να φθάσουν στον γιατρό.
Αυτό σημαίνει επικίνδυνη καθυστέρηση για τη ζωή συμπολιτών μας.

Ευλόγως προκύπτει το συγκλονιστικό ερώτημα: Ποιός επινόησε και καθόρισε με ποιό τρόπο θα πεθαίνουν οι συμπολίτες μου Αιγιαλείς; “Κύριοι” ανεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού, οφείλετε πάραυτα να ανοίξετε τις εξόδους προς το νοσοκομείο, πριν θρηνήσει η Αιγιάλεια θύματα μιας απερίσκεπτης ενέργειας και απαιτώ να γνωστοποιηθεί η ταυτότητα του δράστη για να τον συγχαρώ για το πρόχειρον της σκέψης του»…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr