background img
banner
banner

Φτιάχτηκαν οι σκεπές στα οστεοφυλάκια του κοιμητηρίου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Άμεσα ικανοποιήθηκε το αίτημα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Γκιώνη, καθώς εκτελέστηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των σκεπών στα οστεοφυλάκια του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αιγίου που επί σειρά ετών βρίσκονταν σε κακή κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ένα εξ αυτών, κάτω από τον Ιερό Ναό Αγ. Πάντων, η σκεπή είχε καταρρεύσει εντός του… Τελικώς εκτελέστηκαν εργασίες και δημιουργήθηκε νέα σκεπή, με τον κ. Γκιώνη να εκφράζει, μέσω του protionline.gr τις ευχαριστίες του προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αιγιαλείας. ΄΄Μπορεί η Τεχνική Υπηρεσία να έχει μεγάλο φόρτο εργασιών, ωστόσο σε ό,τι τους επισημαίνουμε ανταποκρίνονται στο μέτρο του δυνατού. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του κοιμητηρίου με τα οστεοφυλάκια΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: ΄΄Τους ευχαριστούμε πολύ΄΄.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ενέκρινε την παροχή υπηρεσίας «Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης, ταφή, εκταφή Δημοτικού Κοιμητηρίου Αιγίου», συνολικού προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24.790 €.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr