background img
banner
banner

ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ: «Πάρτε τώρα πίσω όλες τις αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη και στα Τέλη Ύδρευσης – Άρδευσης»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή τις αρνητικές  επιπτώσεις που έχει επιφέρει η επιδημία του κορωνοϊού   στην κοινωνία της Αιγιάλειας και στις αγορές της περιοχής, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Κάθε μέρα που θα περνά, τα οικονομικά των συνδημοτών μας εργαζομένων, εμπόρων, επαγγελματιών και πάσης φύσεως επιχειρηματιών, θα επιβαρύνονται σημαντικά.

Η δημοτική Αρχή του κ. Καλογερόπουλου  συνεπικουρούμενη από τις Δημοτικές Παρατάξεις των κ.κ. Ψυχράμη και Τριανταφυλλόπουλου, καλούνται να σταθούν στο ύψος των ιδιαίτερων περιστάσεων που βιώνουμε.

Πρόσφατα και οι τρεις, έλαβαν από κοινού την απόφαση αύξησης των Δημοτικών Τελών από 20% έως και 50% και των Τελών Ύδρευσης (ΔΕΥΑΑ) και Άρδευσης μέχρι και 600%.

Τότε δεν άκουσαν, ούτε την αντιπολίτευση, αλλά μέχρι τώρα ούτε και τους συνδημότες μας, που καλούνται να επωμιστούν ένα οικονομικό βάρος δυσανάλογο των δυνατοτήτων τους, πολύ δε περισσότερο τώρα με τα νέα δυσοίωνα δεδομένα.

Τους καλώ, τώρα άμεσα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν πίσω, με νέα έκτακτη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όλα τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη και τα Τέλη στην Ύδρευση όπως και στην Άρδευση.

Ακόμα, να διευκολύνουν, με κάθε τρόπο, το σύνολο των συνδημοτών μας, ως προς τις τρέχουσες και μελλοντικές τους οικονομικές υποχρεώσεις  προς τον Δήμο.

Δεν είναι όλες οι περιστάσεις ίδιες.

Απαιτείται η ανατροπή της ζημιογόνας οικονομικής τους πολιτικής, πριν «νοσήσουν» με αυτή, τα νοικοκυριά και τις τοπικές μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr