background img
banner
banner

Βασιλόπουλος, Καραγκούνης, Λοτσάρη, Μπουλέ, Ράγιου, Τσιμιτσέλης, Χαραλαμπόπουλος… μένουν Δυτική Ελλάδα! | BINTEO

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα νέο βίντεο παρουσιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της μεγάλης καμπάνιας εθελοντισμού και αλληλεγγύης που έχει δρομολογήσει από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Το βίντεο, φέρει την «σφραγίδα» γνωστών ανά το πανελλήνιο προσώπων που έλκουν την καταγωγή τους από τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης και του γνωστού Πατρινού σκηνοθέτη, Σπύρου Ματθαιόπουλου.

Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ακόμα ανιδιοτελή προσπάθεια προσφοράς από τις πολλές που υλοποιούνται στην περιοχή μας, το τελευταίο διάστημα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε μήνυμά του αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους ηθοποιούς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη σοπράνο Νίνα Λοτσάρη, τη δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, την παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ, τον διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραγκούνη και τον μπασκεμπολίστα, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για τη διάθεσή τους να βρεθούν “κοντά” μας και να ενισχύσουν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Και φυσικά, τον Σπύρο Ματθαιόπουλο που με τη «μπαγκέτα» του ενορχήστρωσε αυτή την προσπάθεια. Όλοι τους, είναι δικοί μας άνθρωποι που αισθάνονται την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως το δικό τους σπίτι. Υπόσχομαι στους συντελεστές του βίντεο, αλλά και σε όλους εκείνους που με κάθε τρόπο συμμετέχουν στην μεγάλη εθελοντική πανστρατιά και αποδεικνύουν πως σε αυτό τον τόπο υπάρχει ανεξάντλητο απόθεμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ότι μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νίκη της κοινωνίας μας. Μέχρι τότε όμως, μένουμε σπίτι. Μένουμε… Δυτική Ελλάδα που είναι το σπίτι μας!».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr