background img
banner
banner

Δίνουμε ενωμένοι τη μάχη κατά του Κορωνοϊού

Του Νίκου Σταθακόπουλου

Εν μέσω του μεγάλου κινδύνου που υφίσταται για τη διασπορά του Κορωνοϊού, πρώτιστο μέλημα μας ήταν και είναι η προστασία των φιλοξενούμενων στις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ήταν και είναι μεν πρώτιστο μέλημα μας αλλά και επιτακτική ανάγκη, εφόσον φιλοξενούμε ως επί το πλείστον μέλη ευπαθών και ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.
Λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η αναγκαία αναστολή του επισκεπτηρίου, όλες και όλοι, διοίκηση και εργαζόμενοι, έχουμε σπάσει τα ρολόγια. Υπερβαίνοντας ωράρια και μακριά από τα τυπικά εργασιακά πλαίσια, δίνουμε ενωμένες και ενωμένοι τον καλύτερο εαυτό μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας πρωτοφανούς κατάστασης, που βιώνει άλλωστε όλος ο κόσμος.

Αρωγός στην (ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη) προσπάθεια μας είναι και τα 28 άτομα, εξάμηνης απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων, που προσλήφθηκαν πρόσφατα και συνδράμουν το μόνιμο προσωπικό σε ένα έργο μείζονος κοινωνικής σημασίας και πολλών ιδιαιτεροτήτων.

Μη ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός είναι μια περίσταση που επισκιάζει αλλά δεν υπερβαίνει την αποστολή μας, η εκπλήρωση της οποίας θα ήταν αδύνατη χωρίς την αμέριστη στήριξη των εργαζομένων. Ως πολιτικός προϊστάμενος τους, οφείλω να επισημάνω ότι δεν την αντιμετωπίζουν ως μια δουλειά αλλά ως ένα ύψιστο καθήκον και λειτούργημα.
Τους το αναγνωρίζω δημοσίως, επισημαίνοντας ότι αξίζουν, και με το παραπάνω, την ανάλογη επιβράβευση, τόσο σε ηθικό όσο και σε μισθολογικό επίπεδο.

ΣΣ: Ο Νίκος Σταθακόπουλος είναι πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr