background img
banner
banner

Δεν θα συμμετέχει στις διά περιφοράς συνεδριάσεις για τα μη επείγοντα…

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)

Τη διαμαρτυρία της στη δημοτική αρχή για μία ακόμα φορά, για τη συνέχιση των συνεδριάσεων δια περιφοράς που, όπως τονίζει, δεν δίνει την δυνατότητα διαλόγου και ζωντανής ανταλλαγής απόψεων, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας του Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει: ΄΄Η επίκληση των ειδικών συνθηκών δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη δικαιολογία για την δημοτική αρχή, αφού υπάρχει η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης όπως ο νόμος ορίζει. Η τακτική αυτή αφήνει περιθώρια υποθέσεων για σκοπιμότητα ή ανικανότητα επίλυσης ενός τόσο απλού και χωρίς σοβαρό οικονομικό κόστος ζήτημα, όπως έχουν κάνει όλοι σχεδόν οι δήμοι και οι περιφέρειες της Ελλάδας΄΄.

Προσθέτει δε τα εξής: ΄΄Η παράταξή μας αν σε εύλογο χρονικό διάστημα η δημοτικά αρχή δεν προχωρήσει στην διαδικασία των τηλεδιασκέψεων, δεν θα συμμετέχει στις διά περιφοράς συνεδριάσεις για τα τρέχοντα και μη επείγοντα ζητήματα, πλην των πολύ σοβαρών που τεκμηριωμένα δεν επιδέχονται καθυστέρηση’’.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr