background img
banner
banner

Είκοσι θέματα στην ατζέντα της Οικονομικής Επιτροπής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Με συνολικά είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου. Και αυτή η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου λόγω των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού, από τη 1.00 ως τις 2.00 το μεσημέρι.

Θα γίνει έγκριση αναβολής της διαδικασίας αποσφράγισης του ανοικτού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Αιγιαλείας», έγκριση αναβολής της διαδικασίας αποσφράγισης του ανοικτού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «Kατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Ερινεού» Δήμου Αιγιαλείας, έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού για την: «Προμήθεια Σάκων Απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας & προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας και των Νομικών του Προσώπων Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης» Δήμου Αιγιαλείας, έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης, κριτηρίου αξιολόγησης και καθορισμός όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια ασφαλίστρων μεταφορικών μέσων & ΜΥΣ Τσιβλού» Δήμου Αιγιαλείας, έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Γενικής Μηχανογράφησης – Υπηρεσίες διαχείρισης συντήρησης & επέκτασης κεντρικών υπολογιστικών συστημάτων, δρομολογητών, εικονικών μηχανών, βάσεων δεδομένων» με συνοπτικό διαγωνισμό, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού και έγκριση Πρακτικού 3 – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – για την «προμήθεια καυσίμων & λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, όλων των Νομικών του Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για τα έτη 2020 & 2021», ως προς την ομάδα των λιπαντικών.

Προμήθειες και παραλαβή έργων

Ακόμη, έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός όρων διακήρυξης και κριτηρίου αξιολόγησης για την «προμήθεια οικοδομικών υλικών» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας», ορισμός Επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων του Δ.Δ. Βαλιμιτίκων» Δήμου Αιγιαλείας, έγκριση ή μη παράτασης συμβάσεων προσωπικού ορισμένου χρόνου ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμου Αιγιαλείας, συμπλήρωση σχεδίου 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2020, έγκριση απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σχετικά με την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020 και έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.

Ακόμη, η Επιτροπή καλείται να λάβει απόφαση περί έγκρισης οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κοινότητα Τέμενης, Δήμου Αιγιαλείας, έγκρισης διαγραφής τελών Νεκροταφείου Δ.Ε. Συμπολιτείας Δήμου Αιγιαλείας, αποδοχής δωρεάς μασκών από την εταιρεία EUROSUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ για τις άμεσες ανάγκες του προσωπικού του Δήμου Αιγιαλείας, έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σε αίτηση Γεωργίου Παξιμάδη κατ’ άρθρο 214Α του ΚΠολΔ, έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σε αίτηση Ευσταθίου Μπούλη κατ’ άρθρο 214Α του ΚΠολΔ, έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού σε αίτηση Αναστάσιου Βάκρινου & Σία Ο.Ε. Ευσταθίου Μπούλη κατ’ άρθρο 214Α του ΚΠολΔ, εξέταση αίτησης κ. Βασιλικής Τριανταφυλλοπούλου για καταβολή αποζημίωσης για απώλεια οικόσιτων από αδέσποτα σκυλιά και εξέτασης αίτησης κ. Παναγιώτη Ραυτόπουλου για αποζημίωση λόγω πρόκλησης φθοράς από συνεργείο του Δήμου μας σε ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr