background img
banner
banner

«Εκπαιδευόμαστε Σπίτι» Ζωντανά Διαδικτυακά μαθήματα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ο περιορισμός της κυκλοφορίας για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει μια νέα δυσάρεστη πραγματικότητα, αφού η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη για να μείνουμε ασφαλείς. Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ακολουθώντας τις επιταγές αυτών των δύσκολων καιρών, ξεκινούν μια νέα δωρεάν και ανοιχτή υπηρεσία, ζωντανών διαδικτυακών μαθημάτων, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες στους δημότες της Αιγιάλειας εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και ποίκιλες δραστηριότητες, με στόχο να γίνει πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα η καθημερινότητα στο σπίτι. Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης #εκπαιδευόμαστε_σπιτι, είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ( https://dikepaigialeias.gr/ekpaideuomaste-spiti/ ) και περιλαμβάνει ζωντανά διαδραστικά μαθήματα αλλά και παρουσιάσεις, με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Σε προγραμματισμένες ώρες που θα είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και θα ανακοινώνονται και στα κοινωνικά δίκτυα, οι δημότες της Αιγιάλειας, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν διαδικτυακά σε εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, μαθήματα εκγύμνασης στο σπίτι και ενημερώσεις – συζητήσεις γύρω από θεματικές όπως η ιστορία, άνθρωπος και υγεία, κινηματογράφος, διατροφή, περιβάλλον κ.α. Μέσα από την πλατφόρμα #εκπαιδευόμαστε_σπίτι οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη και να παρακολουθούν ελεύθερα, τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν, έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ζωντανά με τον εισηγητή. Τα μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για παρακολούθηση, μέσω της πλατφόρμας. Η λειτουργία της πλατφόρμας θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 11 Απριλίου στις 18:00 με «Εικαστικά Εργαστήρια» και «Μουσικές Δραστηριότητες» στις 19:00.

Μουσικές εμφανίσεις καλλιτεχνών από την Αιγιάλεια

Πέρα από τη χρήση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν μουσικές εμφανίσεις καλλιτεχνών από την Αιγιάλεια και όχι μόνο, μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 , η Χριστίνα Ψύχα στο τραγούδι και ο Νικόλας Αναδολής στο πιάνο, θα παίξουν δικές τους προσωπικές συνθέσεις, καθώς και τραγούδια από το “The Great American Songbook” και από περιοχές της λατινικής Αμερικής.

Την Κυριακή 12 Απριλίου στις 21:00, ζωντανή μουσική με τους Φωτεινή Παπαδοπούλου, και Ευγένιο Χαλίλ. Ένα αφιέρωμα στο παλιό καλό λαϊκό, έντεχνο αλλά και νεότερο ρεπερτόριο της ελληνικής μουσικής με τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα, από Τσιτσάνη μέχρι Λοΐζο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων και οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας : https://dikepaigialeias.gr/ekpaideuomaste-spiti/

Μουσικές εμφανίσεις στις προγραμματισμένες ώρες που αναφέρθηκαν: https://www.facebook.com/DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr