background img
banner
banner

Θερμές ευχές από την «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και τη Βασιλική Ψυχράμη

Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής τις Χριστιανοσύνης, της Ανάστασης του Κυρίου, η δημοτική παράταξη «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, απευθύνουν σε όλους τους Αιγαλείς θερμές ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή χαρά και ευημερία.

Όταν ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει «ειδικές» συνθήκες με πρωτόγνωρα συναισθήματα και καταστάσεις, όταν όλοι δίνουμε καθημερινά μάχη με ένα ύπουλο και αόρατο εχθρό, πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με δύναμη, υπομονή και πίστη. Αγωνιζόμαστε, ο κάθε ένας όπως μπορεί, ώστε ο δήμος Αιγιαλείας και η περιοχή μας να κερδίσουν και αυτή τη μάχη.

Η στάση μας, το βλέμμα μας και η ευθύνη απέναντι σε ό,τι οικοδομήσαμε, αποτελούν μία ευκαιρία να αλλάξουμε, να αφήσουμε το «εγώ» και να λειτουργήσουμε με το «εμείς». Η αγάπη είναι αυτή που θα καλλιεργήσει νέους σπόρους για όλα εκείνα που καλούμαστε να θερίσουμε. Η θυσία ετελέσθη. Ας κοιτάξουμε προς το φως και ας ξανασυστηθούμε. Ας σηκωθούμε όρθιοι και ας πιστέψουμε πραγματικά πως ο Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr