background img
banner
banner

Κοντά σε αυτούς που είναι στην… πρώτη γραμμή ο Εμπορικός Σύλλογος!

ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ- ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συναισθανόμενος το βαρύ φορτίο που φέρουν τα σώματα ασφαλείας της πόλης, όντας στην πρώτη γραμμή για τη διαφύλαξη της ορθής τήρησης των κανόνων της πολιτείας και τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, προσέφερε μάσκες ασφαλείας!

Με το που κατέφθασε η χορηγία στον σύλλογο, το πρώτο μέλημα του προεδρείου ήταν να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλους όσους είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή! Αφού ερωτήθηκε πρωτίστως η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίου και δευτερευόντως ο Δήμος Αιγιαλείας, (οι οποίοι  απάντησαν ότι προς το παρόν έχουν καλύψει σε όλα τα τμήματά τους τις ανάγκες σε μάσκες), αποφασίστηκε  να προσφερθούν  αναλογικά στα Σώματα Ασφαλείας του δήμου.

Έτσι, την Τετάρτη το πρωί βρέθηκαν τα μέλη του προεδρείου Λάμπης Παπαδόπουλος, Κώστας Κουλούρης και Βασίλης Κερκελές στην Πυροσβεστική υπηρεσία Αιγίου όπου τους υποδέχτηκε στην πύλη η Διοικητής Ευφροσύνη Λαλιώτη, μαζί με όλους τους πυροσβέστες της βάρδιας. Η Διοικητής ευχαρίστησε θερμά το προεδρείο για την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα γιατί ο συγκεκριμένος τύπος μασκών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιόδους πυρκαγιών! Εξήρε την προσπάθεια του προεδρείου και δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει συνεργασία όπου και όποτε ζητηθεί!

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κουλούρης βρέθηκαν στα γραφεία του Λιμενικού όπου τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης ο οποίος παρέλαβε προσωπικά τις μάσκες για την υπηρεσία.

Μέλη του Συλλόγου μπορούν να προμηθευτούν μάσκες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας έκανε γνωστό στα καταστήματα- μέλη του που παραμένουν ανοιχτά και έχουν έλλειψη ή αδυναμία εξεύρεσης, πως μπορούν να προμηθευτούν στα γραφεία του συλλόγου μάσκες μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, τις ημέρες και ώρες που είναι ανοικτός ο σύλλογος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Μετά την πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα, όπου οι Διοικητές, Ευφροσύνη Λαλιώτη και Μιχάλης Κωστάκης αντίστοιχα, παρέλαβαν μάσκες ασφαλείας, σειρά είχε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.  Ο Διοικητής Βασίλης Ροδόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Κουλούρη που του παρέδωσαν τις μάσκες ασφαλείας.

Ο κ, Ροδόπουλος τόνισε πως οποιαδήποτε προσφορά, εν μέσω κορωνοϊού είναι δεκτή, ενώ επεσήμανε πως μέρος των μασκών θα παραδοθούν και στο τμήμα Τροχαίας Αιγίου. Οι δύο πλευρές επεσήμαναν τους κινδύνους που διατρέχουν και οι δύο κλάδοι, τόσο οι αστυνομικοί που φέρουν το δύσκολο φορτίο της τήρησης των περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες, όσο και οι έμποροι που καλούνται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με είδη πρώτης ανάγκης!

Έμποροι… όρθιοι και δυνατοί

Ο πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος δήλωσει σχετικά: ΄΄Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για τους εμπόρους και την επιχειρηματικότητα της Αιγιάλειας. Τους ευχαριστούμε για την ευγενική αλλά και πολύτιμη χορηγία τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι ηθική δικαίωση για τον Σύλλογό μας ότι αναγνωρίζεται όχι μόνο το έργο μας, αλλά και η χρηστή διαχείριση που κάνουμε. Τέτοιες κινήσεις εμπιστοσύνης μας γεμίζουν υπερηφάνεια και μας οπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε με υψηλό φρόνημα τον αγώνα μας. Σαν άμισθοι και ακούραστοι εργάτες διεκδικούμε, πιέζουμε και προσφέρουμε με μοναδικό όφελος το καλό των εμπόρων -μελών μας!΄΄.

΄΄Αυτή τη δύσκολη στιγμή όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε για να βγούμε από το τέλμα. Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που στηρίζουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που κάνουμε, είναι δίπλα μας και μας εμπιστεύονται για ηθικές πράξεις υψίστης κοινωνικής σημασίας. Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική για το Εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και είναι χρέος μας να αφήσουμε το αποτύπωμα μας! Σαν Σύλλογος  θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για την διατήρηση των επιχειρήσεων μας και για την διασφάλιση πως αύριο το πρωί όλα τα νοικοκυριά θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για αξιοπρεπή διαβίωση! Ευχαριστούμε όλους τους ενεργούς φορείς που συνεργάζονται για τον ίδιο σκοπό και βλέπουν στο πρόσωπο μας έναν σύμμαχο! Είμαστε Όρθιοι και Δυνατοί!΄΄, πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr