background img
banner
banner

Κόσμος και πάλι στο κέντρο…

ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΧΘΕΣ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ωστόσο και χθες δεν παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στο κέντρο που ναι μεν δεν άγγιξε τα προχθεσινά επίπεδα, ωστόσο δεν ήταν συμβατή με τις συστάσεις των επιστημόνων για την αποφυγή του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Έτσι, για ακόμη μία μέρα υπήρξαν ουρές έξω από τις τράπεζες είτε για είσοδο σε αυτές, είτε για τα ΑΤΜ, γεγονός μάλιστα που δημιούργησε αναστάτωση προς στιγμήν και μικροπαρεξηγήσεις όταν κάποιοι πλησίασαν… λίγο περισσότερο τους άλλους. Σε γενικές γραμμές ο κόσμος είχε υπομονή ωστόσο όλοι έδειχναν φοβισμένοι…

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι εξονυχιστικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας βρίσκονται… παντού και ελέγχουν τους πολίτες εάν έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα εξόδου από τα σπίτια τους. Μέχρι χθες σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας είχαν βεβαιωθεί περίπου 725 παραβάσεις, από τις 23 Μαρτίου που ίσχυσε το μέτρο. Από αυτές, οι 305 παραβάσεις σημειώθηκαν στην Αχαΐα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τη Δευτέρα, ημέρα όπου η κίνηση ήταν αυξημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες, βεβαιώθηκαν συνολικά 156 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.
Σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

΄΄Παρακαλούμε τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr