background img
banner
banner

Μειωμένο ωράριο τη Μ. Παρασκευή για καταστήματα τροφίμων

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας, ενημερώνει ότι το αίτημα του τοπικού Συλλόγου που ήταν και απαίτηση πολλών Εμπορικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών ανά την Ελλάδα, που ζητούσαν να μην γίνει το χατίρι των πολυεθνικών με μαγαζιά ανοιχτά  όλη την ημέρα της Μ. Παρασκευής, κάτι που είναι αντίθετο στην κατάνυξη για την αποκορύφωση του Θείου δράματος, εισακούστηκε από το αρμόδιο υπουργείο.

“Γι’ αυτό και σαν Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση για το ωράριο, που θα ήταν αντίθετη στα πιστεύω και στις αξίες μας! Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα που προβλέπεται να μείνουν ανοικτά (σούπερ μάρκετ, τροφίμων κλπ) θα λειτουργήσουν από τη 1.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα, (6 ώρες). Από αυτές τις μικρές νίκες αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπητοί συνάδελφοι μας!! ” τονίζεται εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου.

Εντωμεταξύ, τη Μ. Τρίτη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας Λάμπης Π. Παπαδόπουλος κατάθεσε τις προτάσεις του ηλεκτρονικά στο ερωτηματολόγιο της ΕΣΕΕ!! Προτάσεις που έχουν βγει μέσα από τις απαντήσεις που έλαβε ο Σύλλογος από τα μέλη του, την συνεχή διαβούλευση στο ΔΣ της  Ομοσπονδίας και μέσα από τον καθημερινό αγώνα και την γνώση της αγοράς της Αιγιάλειας.

“Σαν Εμπορικός Σύλλογος δεν  αφήνουμε καμία μέρα χωρίς πίεση, ούτε σε τοπικό, αλλά ούτε και σε περιφερειακό και κυβερνητικό επίπεδο!!” τόνισε χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr