background img
banner
banner

Με δύο συνεδριάσεις σε… μία

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 2μ.μ. προκειμένου να ενσωματωθεί ο προϋπολογισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης στον ήδη ψηφισθέντα της Περιφέρειας.

Θα ακολουθήσει στις 3μ.μ. η επόμενη, στην οποία μεταξύ άλλων θα εγκριθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής δικαιούχων ΤΕΒΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19, το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. Εφόσον όμως δεν επιτευχθεί απαρτία, εξαιτίας αδυναμίας σύνδεσης μελών που επιθυμούν να συμμετέχουν, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 10 παραγρ.1 της ΠΝΠ της 11.3.2020 (ΦΕΚ Α 55/11.3.2020) και του άρθρου 167 παρ. 1 του Ν. 3852/2010, με τα ίδια θέματα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συνεδρίαση αφορά έγκριση προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικονομικού έτους 2020, των Πινάκων Στοχοθεσίας της Π.Δ.Ε., οι οποίοι αποτυπώνουν σε συνοπτική μορφή τα οικονομικά στοιχεία του Π/Υ έτους 2020 και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικονομικού έτους 2020. Στη δεύτερη, εκτός από έγκριση Α΄ Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2020 περιλαμβάνονται και άλλα επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr