background img
banner
banner

Ο Εμπορικός Σύλλογος… απαιτεί αναστολή πληρωμών και μείωση τελών

ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ανακοίνωση σε σκληρό ύφος, μέσω της οποίας ζητά από τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο να προχωρήσει σε απόφαση για αναστολή πληρωμών προς τον δήμο και απαλλαγή από τα τέλη σε όσους αναγκαστικά έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, εξέδωσε ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας.

Η διοίκηση του Συλλόγου… απαιτεί απάντηση, προμηνύοντας… αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο και τη γεν. γραμματέα Νικολέτα Χανδόλια, τονίζεται: ΄΄κ. Δήμαρχε, σας ζητήσαμε και σας παρακαλέσαμε με έγγραφα μας, από τις 9/3, αλλά και στις 23/3, αναστολή πληρωμών και απαλλαγή από δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους και νερό σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνάδελφους μας, που έκλεισαν τα μαγαζιά τους λόγω κορωνοϊού και δεν πήραμε καμία απάντηση. Αντίθετα βλέπουμε Δήμο Έδεσσας, Δήμο Ελασσόνας, Δήμος Χαλανδρίου, Δήμο Κέρκυρας και πολλούς άλλους, να στηρίζουν έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης τους και να τις απαλλάσσουν από τέλη, δείχνοντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους!΄΄.

Σημειώνει ακόμη τα ακόλουθα: ΄΄κ. Δήμαρχε, αν ήμασταν πολύ ευγενικοί ως προς τον τρόπο που ζητήσαμε τα αυτονόητα (αν και δύσκολο), μπορούμε να τον αλλάξουμε για το καλό των εμπόρων!!! Αν όμως νομίζετε ότι θα μας κάνετε να φύγουμε και να γίνουμε δημότες άλλων πιο προηγμένων και ανθρώπινων δήμων… ξεχάστε το. Από τον Δήμο μας, δεν θα φύγουμε εμείς!!! Αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοι μας διαλύονται και αργοπεθαίνουν μέρα με την ημέρα!! Αυτή την στιγμή δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε!!! Θα αγωνιστούμε για τους Εμπόρους, τα μέλη μας και τους Δημότες μας, μέχρι να μας εισακούσετε! Θα αγωνιστούμε και θα πιέσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr