background img
banner
banner

Πένθος στην Φλόγα Ροδιάς από το θάνατο του Χ. Πλατή

Η είδηση θανάτου του 72χρονου Χαράλαμπου Πλατή από την επάρατη νόσο, γέμισε θλίψη την περιοχή της Ροδιάς και το σωματείο της Φλόγας αφού ήταν από τους ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές και ανήκε στην πρώτη ομάδα που ξεκίνησε την ιστορία της Φλόγας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχει φίλαθλος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που να μην θυμάται τον Μπάμπη Πλατή με το νούμερο 10 στην πλάτη και τις περίτεχνες ενέργειές του στο γήπεδο.
Το ΔΣ της Φλόγας Ροδιάς, αφού συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του ύστερα από την θλιβερή αναγγελία του θανάτου Χαράλαμπου Πλατή, αγαπητού, συγχωριανού, φίλου και κολόνα στην ίδρυση της Φλόγας, έσπευσε στην εξής ανακοίνωση:

«Ο εκλιπών τον οποίο με μεγάλη οδύνη αποχαιρετούμε υπήρξε από της δημιουργίας του ομίλου μας ενεργό μέλος και συμμετείχε τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως αθλητικός παράγοντας και φίλαθλος. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτιμώντας τη μεγάλη προσφορά του τη θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική, όχι μόνον στην ανάδειξη του αθλητικού μας σωματείου, αλλά και στην γενικότερη προώθηση του αθλητικού πνεύματος ανάμεσα στη νεολαία μας. Υπήρξε άνθρωπος αρχών, δημοκρατικών αισθημάτων, αγάπης, αλληλεγγύης και ενδιαφέροντος για όλους μας.
Πέραν όλων αυτών αξιώθηκε να αποκτήσει μία εκλεκτή οικογένεια και υπήρξε υπόδειγμα συζύγου, πατέρα, συνετού και ακατάκριτου πολίτη. Φεύγοντας από ανάμεσά μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αφού από όλους μας θα λείψει η φιλία του, το ενδιαφέρον του και η άψογη συνεργασία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση
Ομόφωνα αποφασίζει
1/ Εκφράζει τα πλέον ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του Γεωργία, στα παιδιά του Ευγενία και Μαρία, στα εγγόνια του: Γεωργία, Ζωή, Κωνσταντίνο, στην δισέγγονή του καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους.
2/ Αντίγραφο του παρόντος να επιδοθεί στην οικογένεια και να δημοσιευθεί στον τοπικό μας τύπο.»

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr