background img
banner
banner

Σε ΦΕΚ η απόφαση για την νέα εξεταστέα ύλη των Πανελληνίων 2020

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ ο νέος καθορισμός της μειωμένης εξεταστέας ύλης των Πανελληνίων 2020 που θα διαγωνιστούν οι μαθητές της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και των τριετών Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης τετραετών Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η εξεταστέα ύλη θα είναι αυτή που είχε διδαχθεί μέχρι και το κλείσιμο των σχολείων στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί έως τα μέσα Ιουλίου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Είναι, λοιπόν, πιθανό στα μέσα Μαΐου να επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου.

«Οι Πανελλαδικές είναι βασική μας προτεραιότητα. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να γίνουν και να γίνουν όσο πιο κοντά στις κανονικές ημερομηνίες δηλαδή να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Εδώ και πολλές εβδομάδες το υπουργείο Παιδείας έχει καταστρώσει σχέδια για τις διάφορες πιθανότητες», επεσήμανε η Νίκη Κεραμέως.

Αναλυτικά η απόφαση για την ύλη Πανελληνίων Εξετάσεων 2020 για τους υποψηφίους της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και των τριετών Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης τετραετών Εσπερινών ΕΠΑ.Λ εδώ


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr