background img
banner
banner

Τον άλλο μήνα η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου στα Διγελιώτικα

Ο ΚΑΙΡΟΣ… ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το γεγονός ότι ο παραλιακός δρόμος των Διγελιωτίκων παραμένει στην άσχημη κατάσταση που είχε περιέλθει πριν από λίγους μήνες, επισήμανε αναγνώστης στo protionline.gr. Ο δρόμος έχει υποστεί φθορά από τα κύματα που είχαν βγει στην ακτή, κάτι που βέβαια επαναλαμβάνεται σε κάθε κακοκαιρία…

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διγελιωτίκων Ηλίας Δημητρίου, ΄΄το πρόβλημα παραμένει γιατί υπάρχει η εκτίμηση από την Τεχνική Υπηρεσία πως εάν αποκατασταθεί και επαναληφθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τότε θα καταστραφεί εκ νέου. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο δρόμος θα φτιαχτεί ώστε να είναι ασφαλής για τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό εκτιμούμε πως θα γίνει μέσα στον Μάιο. Όταν ο καιρός… έρχεται από απέναντι τότε η θάλασσα βγαίνει αρκετά έξω και προκαλεί προβλήματα στην ακτή και κατ’ επέκταση και στον παραλιακό δρόμο. Κάτι ανάλογο συνέβη και το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εάν το σημείο είχε αποκατασταθεί, τώρα θα χρειαζόταν νέο έργο΄΄.

Επιπλέον, ο πρόεδρος εστίασε στο γεγονός ότι ΄΄στην παρούσα φάση που υπάρχει απαγόρευση στην κυκλοφορία, δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο όσοι χρησιμοποιούν την παραλία για την πεζοπορία τους θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μέχρι να εκτελεστεί το έργο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr