background img
banner
banner

79 νέες παραβάσεις για άσκοπη κυκλοφορία την Αιγιάλεια

Ξεπέρασαν τις 15.000 οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, τις πρώτες 14 ημέρες επιβολής του μέτρου περιορισμού των μετακινήσεων και παράλληλα επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητική πρόστιμα ύψους 150 ευρώ, όπως προέκυψε από τη διαρκή εντατικοποίηση των ελέγχων από αστυνομικούς, αλλά και λιμενικούς και πυροσβέστες.

Όπως έχει διαπιστωθεί οι περισσότεροι πολίτες επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους τα μηνύματα στο 13033, ενώ τις χειρόγραφες βεβαιώσεις επιλέγουν όσοι μετακινούνται από και προς την εργασία τους.

Δεν έχουν λείψει και τα σκηνικά έντασης, με πολίτες που διαμαρτύρονται σε ένστολους θεωρώντας πως το πρόστιμο είναι άδικο και από άλλους που ισχυρίζονται πως ο κορωνοϊός είναι προϊόν συνωμοσίας και κακώς έχει επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σε επίπεδο Αιγιάλειας, επιβλήθηκαν 79 διοικητικά πρόστιμα την εβδομάδα που πέρασε και συνολικά 180 από την ημέρα που ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις.

Θυμίζουμε ότι το Α.Τ. Αιγίου, επιχειρεί με τρία περιπολικά οχήματα, ενώ στους ελέγχους συμβάλουν τόσο η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. όταν κρίνεται αναγκαίο, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου με ένα όχημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr