background img
banner
banner

Τι να κάνετε για να μην μαυρίσουν οι κομμένες πατάτες σας

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν καθαρίζουμε τις πατάτες μας είναι ότι αυτές μαυρίζουν αν μείνουν για λίγη ώρα έξω χωρίς να μαγειρευτούν.

Ο λόγος που μαυρίζουν είναι από την οξείδωση των ενζύμων όταν έρχονται σε επαφή με τον αέρα. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να τις κρατήσετε για περισσότερη ώρα σαν να είναι φρεσκοκομμένες.

Αφού τις κόψετε φροντίστε να τις τοποθετήσετε σε κρύο νερό. Αν θέλετε, μάλιστα, να τις κόψετε από το προηγούμενο βράδυ, μπορείτε να βάλετε στο νερό μερικά παγάκια, για να διατηρηθεί κρύο μέχρι το πρωί. Προσοχή, δεν πρέπει να τις βάλετε στο ψυγείο αλλά όλη αυτή η διαδικασία να γίνει σε θερμοκρασία δωματίου.

https://www.baby.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
TIPS

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Το protionline.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς. Μάθε περισσότερα

Το protionline.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Close