background img
banner
banner

Αίτημα προς την ΕΣΕΕ για μάσκες, γάντια και αντισηπτικά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ- ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Να βοηθήσει τους εμπόρους και καταστηματάρχες της Αιγιάλειας σε μάσκες, αντισηπτικά και γάντια καλεί την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, η διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Ως γνωστόν, τα καταστήματα κάνουν… επανεκκίνηση από Δευτέρα, ωστόσο κρίνεται επιβεβλημένη η χρήση μασκών και των υπολοίπων μέτρων ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό, με τους εμπόρους ωστόσο να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν από μόνοι τους…

Όπως τονίζεται στην επιστολή του Συλλόγου προς την Συνομοσπονδία, ΄΄επιτέλους μετά από δύο μήνες, έφτασε η ώρα να ανοίξουν τα καταστήματά μας και να προλάβουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται! Δυστυχώς και σε αυτή τη νέα μάχη όμως που λέγεται μάχη επιβίωσης, είμαστε απροετοίμαστοι, καθώς πολλά από τα 2.000 εμπορικά μαγαζιά και επαγγελματίες της Αιγιάλειας δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν μάσκες, αντισηπτικά gel και γάντια! Εμείς ως Εμπορικός Επιχειρηματικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, κατόπιν απαίτησης χορηγών μας, προσφέραμε μάσκες στα σώματα ασφαλείας και σε δημόσιες υπηρεσίες όπως πυροσβεστική-αστυνομία-λιμενικό- ταχυδρομείο-δασαρχείο). Σήμερα που καλείται να λειτουργήσει όλη η αγορά με προϋποθέσεις και όρους που κανείς δεν περίμενε και πολύ περισσότερο με τσουχτερά πρόστιμα σε αυτούς που δεν μπορούν να συμμορφωθούν (όχι γιατί δε θέλουν, αλλά λόγω κόστους), ζητάμε την αρωγή της ΕΣΕΕ΄΄.

Δεν μπορούν να καλύψουν μόνοι τους το κόστος

΄΄Δυστυχώς οι δικές μας οικονομικές δυνατότητες είναι τέτοιες ώστε να μη μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας. Όμως η ΕΣΕΕ ως τριτοβάθμια όργανο στο οποίο βρισκόμαστε υπό την σκέπη του πρέπει να σταθεί στο πλευρό των συλλόγων μελών του! Δείχνοντας πως ουσιαστικά αγωνιά για το μέλλον την μικρομεσαίας επιχείρησης και όλων εμάς των μελών της που στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της σε όλες τις μεγάλες ή μικρές διεκδικήσεις!΄΄, συνεχίζει ο Ε.Ε.Ε.Σ.Α. και καταλήγει: ΄΄Γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλούμε πολύ και σας ζητάμε μάσκες πλενόμενες, αντισηπτικά gel και γάντια για τους εμπόρους και την επιχειρηματικότητα της Αιγιάλειας για να μπορέσει ως προς αυτό το κομμάτι να λειτουργήσει σωστά η αγορά και να μην υπάρχει ούτε ένας από τους επιχειρηματίες να μην μπορεί να ανοίξει το κατάστημά του επειδή δεν έχει τα απαραίτητα ή να ρισκάρει να ανοίξει εις βάρος της δημόσιας υγείας! Αγαπητέ μου Πρόεδρε κύριε Καρανίκα εκ μέρος του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα της Αιγιάλειας σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr