background img
banner
banner

Αποτελούν ελπίδα για το μέλλον του Παναιγιάλειου

ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Τα βλέμματα της εξέδρας συνήθως κατευθύνονται με θαυμασμό προς τα μεγάλα ονόματα της ομάδας και τους φτασμένους ποδοσφαιριστές.

Όμως το «μάτι» του φιλάθλου δεν σταματά εκεί. Κοιτάζει παράλληλα με ελπίδα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον το νέο «αίμα». Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στην ομάδα, για να δικαιώσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, να σκορπίσουν ελπίδα και να θέσουν τις παρακαταθήκες των μελλοντικών διακρίσεων.

Στον Παναιγιάλειο του 2019-20, οι δειλές εμφανίσεις των «πιτσιρικάδων» αγκαλιάστηκαν από την αρχή. Η ενθάρρυνση και το χειροκρότημα της κερκίδας, γέμισε αυτοπεποίθηση τους νεαρούς, που πρόσφεραν ουσία και ώθηση στον Παναιγιάλειο.

Ο Αιγιώτικος Σύλλογος από νωρίς είχε φορέσει το «παράσημο» του πρωταθλητή και σ’ αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι νεαροί της ομάδας. Γεμάτοι ενθουσιασμό, δίψα για διάκριση και με την απόκτηση ψυχολογίας νικητή από την τεχνική ηγεσία, κίνησαν τα δικά τους γρανάζια στην ανοδική «μελανόλευκη» πορεία.

Απαντάνε στo protionline.gr για τις εμπειρίες τους, το μέλλον τους, προσδιορίζοντας παράλληλα τους παράγοντες της φετινής επιτυχίας:

  1. Κληθήκατε να ντυθείτε στα «μελανόλευκα». Τι σήμαινε αυτό για σας; Πόσο ταίριαζε στις δυνατότητές σας;
  2. Το μέγεθος της προσφοράς σας ήταν αυτό που σας αναλογεί; Μπορούσατε να δώσετε περισσότερα στον Παναιγιάλειο;
  3. Θέλετε να παραμείνετε στον ιστορικό Αιγιώτικο Σύλλογο και γιατί;
  4. Σας τρομάζει η μεγάλη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής;
  5. Το πάγωμα των αγωνιστικών εξελίξεων και των προπονήσεων έχει επηρεάσει αρνητικά και αθεράπευτα τη σωματική και ψυχολογική σας κατάσταση;
  6. Που θα θέλατε να απονείμετε τα εύσημα για τον πρωταθλητή 2019-20 Παναιγιάλειο;

Βαγγέλης Μήτσης: Η Γ΄ εθνική ήταν πόλος έλξης και στόχος από την αρχή της χρονιάς

  1. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η κλήση των προπονητών μου να συμμετέχω στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναιγιάλειου. Έχοντας αγωνιστεί και στην κ15 όπως και την κ20 της ομάδας στο παρελθόν, ήξερα το μέγεθος της και έπρεπε να ανταπεξέλθω στο έπακρον.
  2. Σίγουρα ξεκίνησα κάποια παιχνίδια βασικός στο κύπελλο και ήταν σημαντικό για μένα να προσαρμοστώ και να κινηθώ στο ίδιο επίπεδο με τους πολύπειρους παίχτες της ομάδας, αν αναλογιστώ τον συναγωνισμό που υπήρχε στην θέση που παίζω. Ο χρόνος που πήρα στα πόδια μου ήταν ικανοποιητικός.
  3. Ήταν στόχος μου να παραμείνω στην ομάδα παρόλα αυτά προέχουν οι σπουδές μου οπότε θα θέσω αυτές ως προτεραιότητα σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο.
  4. Η Γ΄ εθνική ήταν πόλος έλξης και στόχος από την αρχή της χρονιάς και υπενθυμιζόταν σε κάθε προπόνηση. Ήταν σημαντικό που οι νέοι της ομάδας προσαρμοστήκαμε και αντιληφθήκαμε το βάρος αυτός της ομάδας και Πόσο σημαντικό ήταν να επιτευχθεί ο στόχος. Θα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και τροφή για περισσότερη ατομική δουλειά .
  5. Με τις σωστές καθοδηγήσεις των προπονητών καταφέραμε να παραμείνουμε στα επίπεδα που ήμασταν πριν το πάγωμα τον προπονήσεων, παρόλα αυτά σίγουρα ήταν λυπηρό για εμάς το γεγονός πως δεν βρισκόμασταν για προπόνηση με ότι συνεπάγεται αυτό.
  6. Πολλά μπράβο αξίζουν στην διοίκηση, στο τεχνικό τιμ και στους συμπαίκτες μου και φυσικά στον κόσμο που μας στήριξέ σε μια κατηγορία που δεν αξίζει στο όνομα και στην ιστορία του Παναιγιάλειου. Το κλίμα της ομάδας ήταν εξαιρετικό από την αρχή της χρονιάς μέχρι το τέλος και αποτέλεσε σημαντικό εφαλτήριο σε όλη αυτήν την προσπάθεια.

Παναγιώτης Νικολόπουλος: Με στήριξη του κόσμου μας δεν μας φοβίζει τίποτα

  1. Ο Παναιγιαλειος για εμένα ήταν μια πρόκληση και ένα τεστ για να δοκιμάσω τις αντοχές μου, τις δυνατότητές μου σαν ποδοσφαιριστής και πάνω απ όλα να κάνω πρωταθλητισμό με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο που σίγουρα έχει πολλές παραπάνω απαιτήσεις από τον καθένα μας. Πιστεύω πως είμαι στην κατάλληλη ηλικία που έπρεπε να ζήσω αυτή την εμπειρία και να «πάρω» μαθήματα και από τους προπονητές αλλά και από τους μεγαλύτερους για να αρχίσω να λειτουργώ σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο.
  2. Η προσφορά μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο ήταν στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων μου μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού μου που και πάλι μετά προσπάθησα να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούσα για την πραγματοποίηση των στόχων μας
  3. Το απίστευτο κλίμα, οι εμπειρίες δίπλα σε ταλαντούχους και αναγνωρισμένους συμπαίκτες και το πάθος για την ομάδα είναι αυτά που φέτος με έκαναν να καταλάβω τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε ένα ιστορικό σύλλογο και έτσι πιστεύω πως έχω ακόμα να ζήσω πολλές καλές στιγμές και να μάθω πολλά ακόμα από τον Παναιγιάλειο.
  4. Φέτος δείξαμε πως η ομάδα μας όχι μόνο κατάφερε να βγει πρωταθλήτρια, αλλά κατάφερε να δείξει επαγγελματισμό σε ένα τοπικό πρωτάθλημα και γι αυτό με τις δυνατότητες μας και την στήριξη του κόσμου μας δεν μας φοβίζει τίποτα
  5. Όλο αυτό που περάσαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και γι αυτό προσπαθήσαμε και με την βοήθεια της ομάδας (με κάποια προγράμματα) αλλά και σε ατομικό επίπεδο να παραμείνουμε σε καλή φόρμα και να μην παραμελήσουμε τους εαυτούς μας, γιατί κάνεις δεν ήξερε τη θα συμβεί στον ψυχολογικό τομέα. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν διαφορετικό συναίσθημα να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στο γήπεδο, αλλά εφόσον ο στόχος έχει επιτευχθεί, ετοιμαζόμαστε για την καινούργια χρονιά.
  6. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή, τον κ. Λεωνίδα Σκαρτσίλα ο οποίος μας βοηθούσε σε ότι κι αν χρειαστήκαμε, τους συμπαίκτες και προπονητές. Κατά την άποψη μου αυτό που έκανε τον Παναιγιάλειο πρωταθλητή είναι το κλίμα της ομάδας, η σωστή καθοδήγηση και διαχείριση από το προπονητικό team και πάνω απ όλα το πάθος μας για την άνοδο της ομάδας και να την οδηγήσουμε εκεί που αξίζει πραγματικά.

Κωνσταντίνος Αποστολής: Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό

  1. Έπειτα από δυο συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές στην κ16 του Παναιγιαλειου, ήταν ο στόχος μου και το όνειρο μου να αγωνιστώ με την ανδρική ομάδα και να εκπροσωπήσω την πόλη μου με τους παλαιστές στην καρδιά. Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν όλα εύκολα αλλά στην συνέχεια με την καθοδήγηση των προπονητών και των συμπαικτών μου, η δυσκολία μια νέας αρχής ξεπεράστηκε γρήγορα και έγινε συνήθεια ανακαλύπτοντας παράλληλα τα όρια μου και μέχρι που μπορούνε να φτάσουν.
  2. Σαν ομαδικό άθλημα ο κάθε παίχτης συνεισφέρει διαφορετικά, έτσι και η δική μου συμβολή πιστεύω είχε σημασία στην ολοκλήρωση του στόχου. Θεωρώ ότι σε κάθε ευκαιρία που μου δόθηκε έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό παρά την έλλειψη εμπειρίας και εννοείται ότι από εδώ και στο εξής θα μπορώ να ανταπεξέλθω καλύτερα και χωρίς άγχος.
  3. Με μεγάλη μου χαρά θα συνέχιζα σε αυτήν την ιστορική ομάδα. Οχι μόνο επειδή αντιπροσωπεύει την πόλη μου κι έχω μεγαλώσει μαζί της, αλλά κι επειδή μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχτώ σαν παίχτης και σαν άνθρωπος και να με κάνει ευτυχισμένο που είμαι μέρος αυτής της ένδοξης ιστορίας.
  4. Έχοντας στο νου μου την αξία της ομάδας και τον μόχθο μου να παίξω θεωρώ ότι με την κατάλληλη προετοιμασία η ομάδα θα ανταπεξέλθει σε αυτήν την νέα κατηγορία και θα με βοηθήσει και εμένα σε αυτό και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.
  5. Σαφέστατα η απόδοση μου δεν είναι ίδια με εκείνη που είχα 2 μήνες πριν, αλλά διατηρώντας την φυσική μου κατάσταση σε σταθερά επίπεδα καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, πιστεύω πως θα με βοηθήσει αρκετά σε μια ομαλή προσαρμογή. Στο ψυχολογικό κομμάτι ήμουν πεσμένος καθώς μου έλειπε το άθλημα που αγαπάω.
  6. Τα εύσημα και τα μπράβο για την πετυχημένη φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα πάνε κατά κύριο λόγο σε όλους τους παίχτες και τους προπονητές που έδωσαν τα πάντα σε κάθε αγώνα για να επιτευχθεί ο στόχο μας, έπειτα στην διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας και φυσικά στον κόσμο μας που έδωσε το παρών από την πρώτη στιγμή και μας ενίσχυσε πολύ ψυχολογικα. Ολοι μαζί ενωμένοι θα πάμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

Παναγιώτης Σταθακόπουλος: Η μεγαλύτερη κατηγορία, δεν με φοβίζει

  1. Ήμουν πολύ υπερήφανος και ενθουσιασμένος που μπόρεσα να φορέσω τα χρώματα της ομάδας της πόλης μου και που θαύμαζα από μικρός. Εξάλλου το θεωρώ μεγάλη τιμή να αγωνίζεται κάποιος σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναιγιάλειος. Προερχόμενος από την Κ15 του Παναιγιαλείου γνώριζα για τις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας, θεωρώ πως προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εκτιμώ πως στάθηκα αντάξιος των περιστάσεων.
  2.  Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμένα παρόλο που προς το τέλος, στάθηκα άτυχος αφού ο τραυματισμός μου με άφησε εκτός των γηπέδων για ένα χρονικό διάστημα. Ένας ποδοσφαιριστής όμως έχει πάντα περιθώριο να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Για αυτό πιστεύω πως έχω να προσφέρω και να αποδείξω πολλά και ακόμα περισσότερα στο σύντομο μέλλον
  3. Με όλη την κατάσταση που επικρατεί είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις, όμως εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και στην κανονικότητά μας. Φυσικά και επιθυμία μου είναι να παραμείνω στον Παναιγιάλειο καθώς είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε ένα τόσο ευχάριστο κλίμα με τόσο σπουδαίους ανθρώπους. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική και να φορέσω και πάλι τη μελανόλευκη φανέλα.
  4. Παρόλο που είναι μια μεγαλύτερη κατηγορία, δεν με φοβίζει. Με κατάλληλη προετοιμασία και ομαδικό πνεύμα, όλα είναι εφικτά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να τεστάρω τον εαυτό μου σε μια πιο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία και να ζήσω όλη αυτήν την καινούρια εμπειρία.
  5. Σίγουρα όλα αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα και καθόλου ευχάριστα για όλους μας και ιδίως για έναν αθλητή, όμως κανένας μας δεν πρέπει να αφήσει αυτήν την κατάσταση να μας καταβάλει ψυχολογικά. Σωματικά φυσικά και μας έχει επηρεάσει, αφού από εκεί που οι προπονήσεις μας ήταν καθημερινές, σταμάτησαν εντελώς. Ατομικά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να διατηρηθούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση και να προσέχουμε τον εαυτό μας, διότι αργά ή γρήγορα όλα αυτά θα λήξουν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
  6. Θα ήθελα να απονείμω τα μπράβο στους συμπαίκτες μου με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά όλη την χρονιά στις προπονήσεις μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, στην διοίκηση και στους προπονητές που ήταν πάντα εκεί να μας συμβουλεύουν για το καλύτερο και τέλος στον κόσμο, ο οποίος σε μια δύσκολη χρονιά για την ιστορία του συλλόγου ήταν εκεί να μας υποστηρίξει.

Κωνσταντίνος Μαραγκός: από την αρχή μέχρι το τέλος ένα οικογενειακό κλίμα

  1. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα του ιστορικού αυτού σωματείου, και ευχαριστώ την διοίκηση του Παναιγιαλείου και τους προπονητές που με επέλεξαν να αγωνίζομαι με τα «μελανόλευκα». Για εμένα σημαίνει πάρα πολλά για την μετέπειτα πορεία μου σαν ποδοσφαιριστή, αφού είναι ένα μεγάλο σωματείο με πολλές παραστάσεις σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία μου και στην σκληρή δουλειά που απαιτεί ένα τέτοιο σωματείο σαν τον Παναιγιάλειο.
  2. Θα μπορούσα να έχω περισσότερη συμμετοχή αφού έχω την εμπειρία, μιας και πέρυσι αγωνίστηκα στην Α κατηγορία και την γνωρίζω πολύ καλά, αλλά φέτος για εμένα ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, αφού έπρεπε να προετοιμαστώ για τις πανελλαδικές, οπότε έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό χωρίς να αμελώ όσο μπορούσα και τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα μου.
  3. Νομίζω δεν χρειάζεται απάντηση σε αυτό, είναι σαν να μου λέτε αν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ο Παναιγιάλειος είναι πλέον στην Γ΄ Εθνική και θα είναι χαρά μου να αγωνίζομαι με την ασπρόμαυρη φανέλα και τους παλαιστές στο στήθος.
  4. Όχι καθόλου, από μικρός εξάλλου έχω μάθει να δέχομαι προκλήσεις. Μου προκαλεί δέος και αποτελεί κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά.
  5. Όπως όλους σε ένα βαθμό ναι, αλλά από την άλλη με βοήθησε να συγκεντρωθώ στο διάβασμα για τις πανελλήνιες, χωρίς να ξεχνάω να κάνω συντήρηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, αφού ήταν μια χαλάρωση από τα μαθήματά μου.
  6. Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στην διοίκηση, έκανε μεγάλο αγώνα και στο τέλος δικαιώθηκαν μαζί με τους δυο προπονητές μου τον κ. Σπυρόπουλο και κ. Λελούδα, που έκαναν το σχεδιασμό. Ακόμα κομβική ήταν η συμπεριφορά των συμπαικτών μου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου όπου κράτησαν από την αρχή μέχρι το τέλος ένα οικογενειακό κλίμα με όλη τη σημασία της λέξης και τους ευχαριστώ γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα.

Δημήτρης Πλατυκώστας: Τα μπράβο δεν αντιστοιχούν σε έναν αλλά σε πολλούς

  1. Το ότι κλήθηκα να είμαι μέρος στην «μελανόλευκη» πρώτα από όλα μου προκαλεί δέος και περηφάνια αφού από μικρός που πήγαινα στο γήπεδο το ονειρευόμουν. Τώρα όσο για τις δυνατότητες μου δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου εξάλλου το γήπεδο όπως μου έχουν μάθει είναι για όλους μας ο καλύτερος καθρέπτης.
  2. Για όσο επιλέχθηκα να προσφέρω είμαι ικανοποιημένος αρκετά, μέχρι ένα σημείο όμως, διότι γενικά είμαι πολύ αυστηρός κριτής για τον εαυτό μου και πάντα θέλω περισσότερα. Γι αυτό καθημερινά δουλεύω και περισσότερο για να γίνομαι όλο και καλύτερος.
  3. Κατά αρχάς εγώ από την πλευρά μου εννοείται πως θέλω να είμαι μέλος της ομάδας και τη νέα σεζόν. Αυτό όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Όμως αν παραμείνω στην ομάδα υπόσχομαι μέσω της καθημερινής σκληρής δουλειάς και υπομονής όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν περισσότερο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
  4. Στο παρελθόν η ομάδα έχει αποδείξει ότι δεν την φοβίζει οποιαδήποτε κατηγορία. Για κάποια παιδιά βάζω και τον εαυτό μου μέσα θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η Γ Εθνική και σε προσωπικό επίπεδο έχω μάθει να μην φοβάμαι τίποτα αλλά να θέτω στόχους καθημερινούς και μακροπρόθεσμους.
  5. Πάνω απο όλα προέχει η υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι αυτό το λόγο το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τώρα όσο για το αν μας έχει επηρεάσει σαφώς και ναι δεν γίνεται να μην επηρεαστείς έστω και λίγο. Όσο και καλή προπόνηση να κάνεις μόνος σου είναι δύσκολο να έχεις τα ίδια επιθυμητά αποτελέσματα όπως θα είχες με τον υπόλοιπο σύνολο. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες για όσο χρειαστεί. Τέλος όσο για το ψυχολογικό κομμάτι δεν γίνεται να παραμείνεις ανεπηρέαστος και για να είμαι ειλικρινής μου λείπουν οι προπονήσεις και γενικά όλα όσα περνάγαμε και ευελπιστώ σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε αυτό πού τόσο πολύ αγαπάμε και μας έλειψε.
  6. Τα μπράβο δεν αντιστοιχούν σε έναν αλλά σε πολλούς. Σε συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστές, στους φιλάθλους μας και τέλος στην διοίκηση που μας παρείχε τα πάντα καθημερινά για να μην μας λείψει τίποτα και κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο που είχε θέσει εξ αρχής.

Γιώργος Βασιλείου: Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να επιστρέψουμε σύντομα

  1. Προσωπικά, ήταν μία ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνιστώ με τους «παλαιστές» στο στήθος και ταυτόχρονα μία πρόκληση, καθώς εξ αρχής γνώριζα, πως πρόκειται να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναιγιάλειος. Σίγουρα ήταν κάτι δύσκολο, αφότου το ρόστερ της ομάδας ήταν μεγάλο και συγκροτούνταν από πολύπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά μου αρέσει να βρίσκομαι σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς με μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε ταίριαζε στις δυνατότητες μου.
  2. Σίγουρα μπορούσα να δώσω πολύ περισσότερα για την ομάδα μου, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια αρκετά δύσκολη και στην συνέχεια αναγνωριστική χρονιά για εμένα αφού βρέθηκα στο Αίγιο πρωτίστως για τις σπουδές μου, που αυτό σήμαινε μια καινούρια ζωή για εμένα. Επιπρόσθετα, αντιμετώπισα έναν μικροτραυματισμό που με κράτησε πίσω, οπότε ναι θα μπορούσα να δώσω πολλά περισσότερα.
  3. Πρώτα απ’ όλα με την κατάσταση της πανδημίας, που δυστυχώς ακόμα επικρατεί στην χώρα μας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητα μας. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να αγωνιστώ και την νέα χρονιά με με τον Παναιγιάλειο, για να προσφέρω αυτά που δεν κατάφερα να προσφέρω την φετινή χρονιά, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.
  4. Αντιθέτως! Κατά το παρελθόν, έχω αγωνιστεί σε άλλους ιστορικούς συλλόγους και δύσκολα πρωταθλήματα, οπότε δεν είναι κάτι που με τρομάζει.
  5. Όλοι επηρεαστήκαμε από την επικρατούσα κατάσταση, όμως από την μεριά μου προσπάθησα να βρίσκομαι σε καλή σωματική κατάσταση με ατομική προπόνηση. Το ίδιο και ψυχολογικά, καθώς ήμουν με τους δικούς μου ανθρώπους και έκανα διάφορα πράγματα για να ψυχαγωγούμαι.
  6. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη κι αυτό είναι κάτι που χαροποιεί όλο τον κόσμο του Αιγίου. Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, που ήμασταν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ενωμένοι σαν μια οικογένεια. Εν συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαζόμασταν και μας στήριζε συνεχώς και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αιγίου που σε κάθε παιχνίδι που παίζαμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας, ήταν δίπλα μας, για να μας εμψυχώνει και ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας σε όλα τα παιχνίδια. Εύχομαι η ομάδα να πανηγυρίσει και άλλους ανόδους σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Αργύρης Ορτέντζιος: Ήταν μία μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη

  1. Όταν κλήθηκαν για πρώτη φορά να ντυθώ στα «μελανόλευκα» ήμουν πολύ χαρούμενος που θα έπαιζα στην ιστορική ομάδα του τόπου μας. Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Στην αρχή πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω αλλά έχοντας δουλέψει συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθω.
  2. Με βάση το χρονικό διάστημα που αγωνιστικά στην ομάδα θεωρώ πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό
  3. Θέλω να παραμείνω στον Παναιγιάλειο για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
  4. Σίγουρα θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αλλά μέσα από την προπόνηση και την συνεχή προσπάθεια πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω.
  5. Όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν μία μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη. Στην αρχή με επηρέασε αρνητικά στην ψυχολογική και στην σωματική μου κατάσταση, αλλά πιο πολύ στην ψυχολογική επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι αυτό που έγινε. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο πρόβλημα όπως όλοι μας αλλά προσπάθησα να το ξεπεράσω με ότι μέσο διέθετα.
  6. Θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου αλλά πάνω απ’ όλα τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδο.

Παύλος Λιάτος: Ο Παναιγιάλειος μπορεί να φτάσει στην κορυφή

  1. Αρχικά το να φορέσω την βαριά φανέλα του Παναιγιάλειου ήταν μέσα στους στόχους μου από μικρός. Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στον Παναιγιάλειο και πιστεύω ότι ανεξαιρέτως των δυνατοτήτων μου ήξερα ότι σε όποια κατηγορία και να είναι η συγκεκριμένη ομάδα πάντα θα διαθέτει τεράστιο ανταγωνισμό και μεγάλη εμπειρία
  2. Πιστεύω οτι έχασα κάποια σημαντικά παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος λόγω της αργοπορημένης μεταγραφής μου αλλά από κει και πέρα θεωρώ ότι η πρόσφορα μου ήταν ανάλογη των απαιτήσεων της ομάδας και των στόχων της. Σίγουρα με δουλειά και αφοσίωση μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να ξεπεράσω το 100% των δυνατοτήτων μου.
  3. Θεωρώ με την προσπάθεια μας και την άνοδο μας στις εθνικές κατηγορίες είναι ένα αβαντάζ για την παραμονή μου στον σύλλογο καθώς είχα και έχω στόχο να παίξω ψηλά και η άνοδος της ομάδας μου με βοηθά σε αυτό το κομμάτι και σκαλί σκαλί ο Παναιγιάλειος μπορεί να φτάσει στην κορυφή.
  4. Προσωπικά με την δουλειά μου και γενικά με την δουλειά της ομάδας και την υποστήριξη του κόσμου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία παραπάνω κατηγορία.
  5. Προσωπικά δεν έχω αφήσει τις προπονήσεις μου και την φυσική μου κατάσταση να μείνει πίσω, καθώς δουλεύω μόνος μου καθημερινά, αλλά ναι φυσικά το πάγωμα των αγωνιστικών καθηκόντων είναι κάτι που δεν μπορείς μόνος σου να βελτιώσεις καθώς δεν αναπληρώνεται με καμία είδους ατομική προπόνηση.
  6. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να απονείμω όλα τα μπράβο πρώτα στους συμπαίκτες μου, όσο και στους προπονητές – γυμναστές της ομάδας, όλο το τεχνικό team, τους φυσικοθεραπευτές μας που ήταν πάντα δίπλα μας, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο που με κάθε τρόπο προσπαθεί να δίνει το 100% στην ομάδα έτσι ώστε να πετύχει τους τωρινούς αλλά και μελλοντικούς στόχους της. Τέλος το μεγαλύτερο μπράβο πρέπει να πάει στους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Νίκος Καφεντζής: Θέλω να παραμείνω στον Παναιγιάλειο

  1. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί 19 χρόνων να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε μια τόσο ιστορική ομάδα, θεωρώ πως ταίριαζε στις δυνατότητες μου και ήταν μια επιτυχημένη επιλογή
  2. Στην αρχή ήταν δύσκολα αφού προερχόμουν από απραξία ενός χρόνου γιατί δεν αγωνιζόμουν στην προηγούμενη μου ομάδα, σίγουρα πρόσφερα αρκετά πράγματα στην συνέχεια αλλά υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης όπως σε κάθε ποδοσφαιριστή
  3. Θέλω να παραμείνω στον Παναιγιάλειο γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και γιατί θέλω να αγωνιστώ και σε μεγαλύτερες κατηγορίες
  4. Όχι δεν με τρομάζει το μέγεθος της Γ εθνικής, έχω δει το πως είναι αλλά σίγουρα είναι διαφορετική η πίεση όταν αγωνίζεσαι στον Παναιγιάλειο
  5. Στην αρχή είχα επηρεαστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά όσο πέρναγαν οι μέρες το ξεπερνούσα και έκανα πράγματα ώστε να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση αλλά και να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι
  6. Τα μπράβο πιστεύω πάνε σε όλους και κυρίως στην διοίκηση της ομάδας η οποία ήταν δίπλα μας από την πρώτη μέρα χωρίς να θέλω βέβαια να αδικήσω κάποιον

Ανδρέας Κουραχάνης: Θα ήταν τιμή μου να βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα

  1. Ομολογώ πως ήταν μια πρόκληση για εμένα μεγαλύτερη από ότι στο παρελθόν καθώς έχω ξανά φορέσει τα μελάνολευκά για την ομάδα της Κ20 του Παναιγιαλείου !
  2. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από συνεχείς προπονήσεις και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θεωρώ πως φέτος ήταν μια καλή χρονιά τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο.
  3. Θα ήταν τιμή μου να βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα του Παναιγιαλείου λόγω του επαγγελματισμού που διέπει αυτή την ομάδα αλλά καθώς και για την μεγάλη ιστορία που κατέχει !
  4. Όχι δεν με τρομάζει το μέγεθος της Γ Εθνικής αφού έχω ξανά παίξει την κατηγορία και γνωρίζω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας !
  5. Σωματικά προσπαθώ να διατηρώ την φόρμα μου σε υψηλό επίπεδο με προσωπικές προπονήσεις από μόνος μου. Παρόλο αυτά η ψυχολογία όλων μας σίγουρα έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση. Πιστεύω όμως πως μέσα από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μας !
  6. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας που μέσα από μια άριστη συνεργασία είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω επίσης την διοίκηση καθώς μας παρείχε οτιδήποτε είχαμε ανάγκη και συντόνιζε την επαγγελματική, εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας όπου μας υποστηρίζει θερμά σε κάθε προσπάθεια μας και είναι πάντα δίπλα μας.

Τάσος Σπανογιάννης: Σε αυτή την προσπάθεια έβαλα κι εγώ το δικό μου λιθαράκι

  1. Όταν το καλοκαίρι εμφανίστηκε η προοπτική να φορέσω την φανέλα του Παναιγιαλείου δεν είχα να σκεφτώ πολλά. Ήθελα πολύ την ευκαιρία να βρεθώ σε μια ομάδα πρωταθλητισμού που θα μου έδινε την δυνατότητα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Ο Παναιγιάλειος συνδύαζε το κριτήριο αυτό με τα στοιχεία του κόσμου και της ιστορίας, πράγμα που τον έκανε ιδανική επιλογή.
  2. Νομίζω ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου προσπαθήσαμε κάθε στιγμή να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Θεωρώ λοιπόν ότι σε αυτή την προσπάθεια έβαλα κι εγώ το δικό μου λιθαράκι. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος να κοιτάξεις πιο ψηλά είναι η σκέψη ότι πάντα μπορείς να δώσεις περισσότερα.
  3. Φέτος στο Αίγιο βρήκα παλιούς γνώριμους, συνεργάστηκα με εξαιρετικά παιδιά και βοηθήθηκα από ανθρώπους στους οποίους είμαι ευγνώμων. Χτίστηκε ένα ωραίο, υγιές οικοδόμημα που πολύ θα ήθελα να δω την συνέχεια του. Ελπίζω οι συνθήκες να το ευνοήσουν, και να συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Παναιγιαλείου σε μια εθνική κατηγορία.
  4. Απ’ την αρχή της χρονιάς υπήρχε η σκέψη ότι η ομάδα πρέπει να είναι περαστική απ´ το τοπικό και χτίζεται για την επόμενη κατηγορία. Δούλεψα προς αυτή την κατεύθυνση στο μυαλό μου και νιώθω έτοιμος. Επίσης, όταν είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας δεν έχεις δικαίωμα να φοβάσαι καμία πρόκληση. Απλώς ετοιμάζεσαι να ανταποκριθείς.
  5. Αρχικά, ήταν πολύ άσχημη η στιγμή που ήρθε η διακοπή των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Έγινε στο σημείο ακριβώς που περίμενα όλη την χρόνια να φτάσω. Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που περιήλθαμε σίγουρα με επηρέασε σημαντικά. Δεν είναι τόσο η σωματική υγεία, καθώς συνέχισα να προπονούμαι. Το δύσκολο κομμάτι για έναν αθλητή που έχει συνηθίσει να κάνει προπόνηση με 20 άτομα, με έναν προπονητή δίπλα του και σε εξωτερικό χώρο είναι η ψυχολογία του. Έπρεπε να προσαρμοστώ σε μια νέα πραγματικότητα που θα έκανα προπόνηση μόνος μου και τις περισσότερες φορές κλεισμένος στο σπίτι. Όπως και να χει τα δύσκολα πέρασαν.
  6. Είναι τόσο συλλογικό όλο αυτό που συνέβη φέτος, που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Η χρόνια ξεκίνησε με μια διοίκηση που μπήκε μπροστά όταν δεν υπήρχε χαραμάδα ελπίδας, και απ’ το μηδέν έχτισε βήμα βήμα και στάθηκε δίπλα μας. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους προπονητές μου που απ την αρχή πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και μας το έδειξαν με κάθε τρόπο. Δούλεψαν καθ’ όλη την χρονιά μεθοδικά, με συνέπεια και προσπάθησαν να επωμιστούν κάθε ευθύνη και αμφισβήτηση ώστε να δουλέψουμε όσο πιο άνετα γινόταν. Τέλος, το μεγαλύτερο μπράβο το οφείλω στους συμπαίκτες μου, μαζί περάσαμε μια ωραία χρονιά, μέσα από δυσκολίες γίναμε δυνατότεροι, μείναμε ενωμένοι και κρατήσαμε καθ’ όλη την διάρκεια ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτά τελικά ήταν και τα στοιχεία της επιτυχίας.

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr