background img
banner
banner

Ασφυκτικά γεμάτα λιμάνι και πλατεία Υψηλών Αλωνίων

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν στην Αιγιάλεια οι απογευματινές και βραδινές συναθροίσεις νέων στον χώρο του λιμανιού αλλά και στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής ήταν τόσος ο κόσμος που είχε βγει ειδικά στα δύο αυτά σημεία της πόλης, που θα έλεγε κανείς πως θα έπρεπε να έχουν ανοίξει νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης – αναψυχής διότι τουλάχιστον εκεί θα ληφθούν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού.

Είναι εμφανές πως ο εγκλεισμός κούρασε τους Αιγιαλείς και ειδικά τη νεολαία που τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λόγω και των υπερβολικά υψηλών θερμοκρασιών, βγαίνει, μη λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα. Τα μεσημέρια στην παραλία Αλυκής οι νέοι στοιβάζονται στα σκιερά μέρη και καθήμενοι στο έδαφος φτιάχνουν «πηγαδάκια», ενώ τα απογεύματα η πλατεία Υψηλών Αλωνίων σφύζει από ζωή με τους νέους κατά δεκάδες να κάθονται στα παγκάκια και γύρω από αυτά. Το βράδυ της Κυριακής θα έλεγε κανείς πως στο λιμάνι τελείται κάποια εκδήλωση καθώς οι νέοι που βρίσκονταν εκεί, χωρίς υπερβολή, ήταν εκατοντάδες! Όσο για τις αποστάσεις, αυτές μάλλον δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα και μέχρι να ανοίξουν τα καταστήματα αναψυχής και στην περιοχή, η κατάσταση παραμένει κρίσιμη αφού ο συνωστισμός δύσκολα θα αποφευχθεί…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr