background img
banner
banner

Ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του

ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η Αιγιάλεια έχει πάντα «άσους» στο …μανίκι της, έτσι φροντίζει κατά καιρούς να στέλνει δικά της παιδιά σε ποδοσφαιρικά σωματεία μεγάλων κατηγοριών. Ταλέντα που με θέληση, ικανότητες, τεχνική κατάρτιση, μπαίνουν στο στόχαστρο των μάνατζερ και των μεγάλων ομάδων.

Ο Γιώργος Ροδόπουλος έχει με το ταλέντο του εισχωρήσει σ’ αυτές τις λίστες, μετά το δειλό ξεκίνημά του από τις Ακαδημίες της Φλόγας Ροδιάς. Με τη θέληση, τη δουλειά και το πείσμα που επέδειξε και την ξεχωριστή τεχνική του κατάρτιση αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Στις Ακαδημίες του Παναιγιάλειου και στη Μικτή Αχαΐας

Από τα 13 του ο Γιώργος Ροδόπουλος μεταπήδησε στην Κ15 του Παναιγιάλειου και στα 16 του στελέχωσε με την «μελανόλευκη» την Κ19. Ξεχωριστός και επιτυχημένος, κλήθηκε στην Μικτή Αχαΐας, στην τεχνική ηγεσία της οποίας ήταν ο κ. Ψαρράς. Ήταν μια θριαμβευτική χρονιά για τον νεαρό Ροδόπουλο, αλλά και για το νομό μας, αφού η Μικτή Αχαΐας κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα.

Σε Αστέρα Τρίπολης και Παναχαϊκή

Την επιτυχημένη αυτή πορεία της Αχαΐας, παρακολούθησαν από κοντά αρκετοί σκάουτερς από την Super League, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να κληθεί o Ροδόπουλος στην ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό συνέβη την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην οποία παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, πήρε πολλές ευκαιρίες για να επιδείξει το ταλέντο του.

Με παράλληλες μαθητικές υποχρεώσεις σαν μαθητής Γ΄ Λυκείου, υποχρεώθηκε με τις σπουδές του να μετακομίσει στην Πάτρα. Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση από την Παναχαϊκή, η οποία τον ενέταξε στην ομάδα Νέων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ροδόπουλο για ένα γεμάτο πρωτάθλημα, με διακρίσεις και αρκετά γκολ στο ενεργητικό του.

Διαθέτοντας πλούσια σωματικά προσόντα, πιο ώριμος από ποτέ, ο 19χρονος ύψους 1.85 Γιώργος και με παρακαταθήκη τις άριστες εντυπώσεις που τον ακολουθούν, ευελπιστεί σε ένα καλύτερο μέλλον, συνοδευόμενο με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο ίδιος δηλώνει και παρουσιάζεται ορεξάτος για δουλειά και αξιοποίηση των τυχόν ευκαιριών που θα του δοθούν. Έχει γερό πάτημα, επιβλητική παρουσία και έφεση στο σκοράρισμα, γνωρίζει παράλληλα ότι η θέση του «φουνταριστού» που αγωνίζεται είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Θεωρεί ότι μπορεί εξίσου καλά να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της επίθεσης.

Εξαιρετικός χαρακτήρας, σπουδάζει τον κλάδο προπονητικής και εκγύμνασης ανθρώπινου δυναμικού στα ΙΕΚ, αφού όπως υπογραμμίζει στo protionline.gr, προτιμά να σπουδάσει αυτό που πραγματικά αγαπά. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα ταλέντο από την πόλη μας, που αξίζει να προσεχθεί, και εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr