background img
banner
banner

Βγήκε στα ανοιχτά το πρώτο σκάφος του Ν.Ο. Αιγίου

Το πρώτο σκάφος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου (φωτ.) βγήκε την προηγούμενη Παρασκευή στην ανοιχτή θάλασσα για πρώτη φορά μετά την 21η Μαρτίου, όταν ξεκίνησε η απαγόρευση για απόπλου σε όλα τα σκάφη των ομίλων.

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση επιτράπηκε από τις 12 Μαϊου η κατ΄εξαίρεση λειτουργία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων για την ιστιοπλοΐα σε σκάφη με πλήρωμα μέχρι δύο (2) ατόμων και αποκλειστικά για προπόνηση από αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 15 ετών και άνω.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα επιτρέπεται η κατ΄εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αθλητές και τις αθλήτριες και των προ ολυμπιακών ομάδων (σύμφωνα με την ονομαστική κατάσταση της ΓΓΑ) για την προετοιμασία τους.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους ομίλους ότι έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ ειδικό πεδίο ενημέρωσης με τίτλο «COVID 19 & Αθλητισμός», στο οποίο αναρτώνται καθημερινά πληροφορίες αναφορικά με την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού στους αθλητικούς χώρους. Στην διεύθυνση αυτή θα βρουν και τα ειδικά πρωτόκολλα αθλημάτων – ιστιοπλοΐα (η ΓΓΑ υιοθέτησε πλήρως το πρωτόκολλο που της προτείναμε), με συγκεκριμένες οδηγίες για την λειτουργία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων που πρέπει να τηρηθούν πιστά.

Όλο το ανωτέρω πρωτόκολλο για την ιστιοπλοΐα περιλαμβάνεται στο power point που δημιούργησε η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Ι.Ο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr