background img
banner
banner

Βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο κτήμα του

80ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 80χρονο άνδρα από το Διακοπτό ο οποίος έχασε τη ζωή του καθώς εγκλωβίστηκε από το τρακτέρ του και βρέθηκε στριμωγμένος σε μία ελιά. Το τραγικό ατύχημα συνέβη περίπου στις 10.00 το πρωί της Τρίτης 19/5 και προφανώς μετά από λίγο ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από περαστικό.

Ο 80χρονος Θανάσης Ζαμπάρος εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του στην παραλία Διακοπτού με το τρακτέρ του. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αρχικά προσπαθούσε να το θέσει σε λειτουργία και δεν μπορούσε. Έμελλε όμως από αυτό να χάσει τη ζωή του… Κατά πάσα πιθανότητα ο άτυχος ηλικιωμένος είχε αφήσει το γεωργικό μηχάνημα το οποίο ενεργοποιήθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί εγκλωβισμένος ανάμεσα στο μηχάνημα και σε μία ελιά, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε θανάσιμα.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσίας Αιγίου με 4 οχήματα και 10 άνδρες που τον απεγκλώβισαν, όμως ο άτυχος 80χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr