background img
banner
banner

Γεννημένος «γκολτζής» ο Βαγγέλης Γκάτσης

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ» O ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Στη λίστα της φετινής «μελανόλευκης» πολυτέλειας των έμπειρων και καταξιωμένων ποδοσφαιριστών, συγκαταλέγεται και ο δυναμικός επιθετικός Βαγγέλης Γκάτσης.
Ένας κλασικός σέντερ φορ, που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, σκοράροντας με ευχέρεια τόσο με το κεφάλι όσο και με τα πόδια και από οποιαδήποτε θέση βρίσκεται.
Δυο φορές πανηγύρισε φέτος χατ τρικ, ακόμα μια φορά πιστοποίησε την επιθετική του δεινότητα σημειώνοντας «καρέ» τερμάτων.

Ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τις φετινές 22 επιτυχίες του, που όμως σε συνδυασμό και με τους άλλους σκόρερς, έφεραν την πολυπόθητη άνοδο στον Παναιγιάλειο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τον Βασίλη Μπούνα που έχει το ρεκόρ σε λεπτά συμμετοχής (1870), ο Βαγγέλης Γκάτσης ακολουθεί αρκετά πίσω με 1422 λεπτά.

Γκάτσης: «Είχαμε πίστη και ποιότητα για την άνοδο – Με Παναιγιάλειο και στην Γ΄ Εθνική»

Ο «κανονιέρης» Βαγγέλης Γκάτσης σε δηλώσεις του στo protionline.gr, κάνει ένα ταξίδι στις εντυπώσεις της σεζόν, δίνει το δικό του στίγμα για την άνοδο του Παναιγιάλειου, είναι θετικός στο να φορέσει και πάλι στα «μελανόλευκα», την ερχόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική.

Οι εντυπώσεις

Ήταν μια όμορφη και περίεργη χρόνια η φετινή. Ξεκινήσαμε και συνεχίσαμε με πίστη να φέρουμε ξανά την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και τελικά τα καταφέραμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά της ομάδας την διοίκηση και τον κόσμο. Μας λυπεί που ολοκληρώθηκε έτσι η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Περιμέναμε τα παιχνίδια των μπαράζ να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και μαζί με τον κόσμο μας να ολοκληρώσουμε ότι αρχίσαμε τον περασμένο Ιούλιο. Μας μένει η χαρά της ανόδου και των όσων ζήσαμε τους 7 αυτούς μήνες.

Για την άνοδο

Την άνοδο στην ομάδα την έδωσε η πίστη των παιχτών η δουλειά των προπονητών μας και η στήριξη της διοίκησης και του κόσμου που ήταν πάντα δίπλα Μας…καταφέραμε να γίνουμε μια οικογένειά και αυτο φαινόταν και μέσα στο γήπεδο.

«Μελανόλευκος» και στη Γ΄ Εθνική;

Για την νέα χρονιά τα πράγματα αυτή τη στιγμή μοιάζουν ….παγωμένα. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και την νέα χρονιά στον Παναιγιάλειο, να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια και στην επόμενη κατηγορία οδηγώντας την ομάδα σε νέες επιτυχίες….

Ελπίζω το επόμενο διάστημα να υπάρξουν οι προϋποθέσεις αυτές που θα μας φέρουν σε επαφή και γιατί όχι και σε συμφωνία με την ομάδα και για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο Παναιγειαλειος είναι μεγάλη ομάδα και το να φοράς τη φανέλα της είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr