background img
banner
banner

Για προσλήψεις, έργα και ανάπλαση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή δήμου Αιγιαλείας, δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί από τη 1.00 ως τις 2.00 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Μεταξύ άλλων, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν με την έγκριση αναγκαιότητας πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων /εποχικών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας για διάρκεια τεσσάρων μηνών όπως προβλέπεται και από το άρθρο 24Ο της ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», την Έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – για την: «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συστημάτων – συσκευών, περιφερειακών & λογισμικού στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο CREATIVECAMPS (MIS 5003297) του προγράμματος InterregV/A Greece-Italy (EL-IT) 2014-2020, την έγκριση των διαδικασιών για την κατασκευή έργων οδοποιίας στην Δ.Ε. Διακοπτού, την κατασκευή παιδικών χαρών και την προμήθεια θερμομονωτικού καλύμματος κολυμβητικής δεξαμενής του ανοιχτού Δημοτικού κολυμβητηρίου.

Ακόμη, απόφαση θα ληφθεί για την προμήθεια απορριμματοφόρου, τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3, την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας του δήμου Αιγιαλείας», την «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Συμπολιτείας», την ασφαλτόστρωση δρόμου που συνδέει το Δ.Δ. Καθολικού με τον οικισμό Κάστρου της έδρας του Δήμου Διακοπτού», αλλά και την παροχή υπηρεσίας Συμβούλου για την ένταξη των Δημοτικών ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Τέλος, απόφαση θα ληφθεί για την έγκριση εντάλματος προπληρωμής και ορισμό υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για την «υπογείωση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση Εμπορικού Κέντρου Αιγίου: Ενότητα 2 Πλατεία Αγίας Λαύρας και περιμετρικές οδοί και Ενότητα 3 Πλατεία Βάλφουρ και περιμετρικές οδοί», έτσι ώστε να ξεκινήσει το έργο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr