background img
banner
banner

Δίνει καθημερινά… εξετάσεις και παίρνει «άριστα»

ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Αυξημένα είναι τα καθήκοντα του νοσηλευτικού προσωπικού σε όλα τα τμήματα και τις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), δίνοντας εν μέσω πανδημίας καθημερινές «εξετάσεις» και επιτυγχάνοντας σε όλες με… άριστα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού, απαγορεύεται η παραμονή μέσα στους θαλάμους συνοδών των ασθενών που νοσηλεύονται, με το βάρος της φροντίδας τους να πέφτει αποκλειστικά στις νοσηλεύτριες.

Το protionline.gr  έχει γίνει αποδέκτης εγκωμιαστικών λόγων και δημόσιων ευχαριστιών προς το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που καθημερινά αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο ότι παρέχει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του στους νοσηλευόμενους, αλλά μοιράζει απλόχερα φροντίδα και για την σωματική υγιεινή των ασθενών, περιθάλποντας με ιδιαίτερη ευαισθησία κυρίως αναξιοπαθείς και ηλικιωμένους. Κάπως έτσι αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες εμπνέοντας εμπιστοσύνη και μοιράζοντας αισιοδοξία στους ασθενείς εν μέσω μίας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου.

Διευκρίνιση για τη σίτιση

Εν τω μεταξύ, με αφορμή το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας από τo protionline.gr  σχετικά τους συμβασιούχους και τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν και στον τομέα της σίτισης, η γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μαργαρίτα Ματτέ, διευκρινίζει τα εξής:

«Οι τρεις διανομές ημερησίως πραγματοποιούνται κανονικά παρέχοντας στους ασθενείς μας τα γεύματα που απαιτούνται για τη θρέψη τους. Τονίζω ότι το προσωπικό σίτισης εργάζεται με ευσυνειδησία και φιλότιμο για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών σίτισης με τις παρούσες συνθήκες. Αυτό που συζητήθηκε είναι ότι οι συμβασιούχοι σίτισης 4ωρης και 5ωρης απασχόλησης μπορούν να καλύψουν μία μόνο διανομή ο καθένας στο κυλιόμενο ωράριό του, ενώ η 8ωρη απασχόλησή τους θα εξυπηρετούσε μια πιο εύρυθμη κάλυψη όλων των βαρδιών».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr