background img
banner
banner

Διακινητές κοκαΐνης στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΓΙΝΑΝ… ΤΣΑΚΩΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ –ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΙΓΙΩΤΕΣ!

Δυνατό «χτύπημα» στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 18/5 η Δίωξη Ναρκωτικών από την Αθήνα, άνδρες της οποίας συνέλαβαν πέντε άτομα σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που κορυφώθηκε όταν οι τέσσερις εμπλεκόμενοι έγιναν «τσακωτοί» την ώρα της αγοραπωλησίας!

Συγκεκριμένα, κατόπιν παρακολούθησης προφανώς μέσω κινητών τηλεφώνων, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στα ίχνη των διακινητών. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας εντόπισαν στο Αίγιο στην οδό Κανελλοπούλου μέσα σε αυτοκίνητο, έναν Αλβανό κάτοικο της περιοχής περίπου 35 ετών, ο οποίος, μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του περίπου 30 ετών, πωλούσαν μισό γραμμάριο κοκαΐνης (μία δόση) σε έναν νεαρό. Επιτόπου συνελήφθησαν οι τρεις εμπλεκόμενοι καθώς και ο οδηγός ταξί 27 ετών από το Αίγιο, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από την Αθήνα τα οποία διοχέτευαν στην περιοχή… Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι των δραστών, κατά τον έλεγχο στον οποίο υπεβλήθηκαν, διαπιστώθηκε πως είχαν πάνω τους ακόμη 1,5 γραμμάριο κοκαΐνη.

Είχαν συλληφθεί επανειλημμένως και από την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο 35χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές ενώ μόνο από την Ασφάλεια Αιγίου έχει συλληφθεί τα τελευταία δύο χρόνια δύο φορές για αξιόποινες πράξεις… Γνωστή στις διωκτικές αρχές είναι και η σύζυγός του. Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού στην Τέμενη παρουσία δικαστικού λειτουργού, εκεί όπου εντοπίστηκαν άλλα τέσσερα γραμμάρια κοκαΐνη. Επίσης, στο ίδιο σπίτι διαμένει ο αδελφός του 35χρονου ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τον παρακολουθούσαν ένα χρόνο…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protionline.gr, ο 35χρονος Αλβανός παρακολουθείτο περίπου ένα χρόνο τώρα από τις αρχές και εντοπίστηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου αν και ο ίδιος φρόντιζε να καλύπτει τα ίχνη του, αλλάζοντας συνεχώς τηλέφωνα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών μέσα από τα οποία οι αστυνομικοί κατέγραψαν το «πελατολόγιό» τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο τηλέφωνο βρίσκονταν 110 επαφές ενώ σε αυτές περιλαμβάνεται και μεγάλος αριθμός ονομάτων επιφανών Αιγιωτών οι οποίοι θα περάσουν άμεσα το… κατώφλι της ΕΛ.ΑΣ. για να δώσουν εξηγήσεις…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr